Szombathelyi Haladás


Rába-parti csata


2019.09.14. 10:10
Pum András

A női labdarúgó NB I. 4. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás-Viktória FC az ETO FC Győr vendége lesz.

A két zöld-fehér együttes közül a szombathelyiek kezdték – sokkal – jobban a bajnokságot, Simon Attila tanítványai két győzelemmel, egy döntetlennel, kapott gól nélkül a második helyen állnak a tabellán. A nyár óta új vezetőedzővel, Kulcsár Zsolttal készülő győriek idegenben 6-1-re kikaptak Diósgyőrben, 2-0-ra az FTC otthonában, a Rába-partján 2-0-ra verték a Szegedet.

                                        Siklér Kinga jó formában van, szükség lesz a góljaira Győrött is

- Ez a párosítás olyan a nálunk Nyugaton, női fociban, mint a férfiaknál a fővárosban egy Fradi-Újpest, így biztos, hogy magas hőfokú találkozót vívunk – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – A győriek kerete jóideje állandó, sok U19-es válogatottat tudhatnak soraikban és ne feledkezzünk el a gólvágó Süle Dóráról sem. Ami minket illet, az Astra ellen jó játék és győzelem azt mutatja, a lányok túltették magukat a Szeged elleni csalódást keltő döntetlenen. Korábban rendre döntetlenkörüli eredményeket értünk el a győriek ellen, szombaton szeretnénk folytatni jó sorozatunkat – győzni akarunk. Tóth I. Alexandra sérült.
Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Tálosi – Öreg, Manhart, Tóth II. A., Rácz – Siklér.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink