Szombathelyi Haladás


Megtörni az angyalföldi lendületet


2016.09.16. 20:35
haladas.hu

A Videoton elleni vereséget a listavezető Vasas elleni szombati győzelemmel feledtetné Polgár Kristóf.

Polgár Kristóf a szerdai Magyar-Kupa mérkőzésen meggyőzően játszott Füzesgyarmaton, jó formáját szeretné a Vasas elleni meccsre is átmenteni.

- A hétközi sima Magyar-Kupa győzelem jót tett az önbizalmunknak, többnyire a keret fiataljai játszottak, nem vallottunk szégyent, nyugodtan lehet ránk építeni - mondta a nyáron, Liverpoolból igazolt U21-es válogatott. - Hetvenhárom percet töltöttem a pályán, a hosszú utazás ellenére gyorsan regenerálódtam, jó erőben érzem magamat és teljes erőbedobással készülök a Vasas ellen.

- Szombaton szervezett csapatot fogadunk Sopronban, idegenben is roppant veszélyesek, nem véletlenül vezetik a bajnokságot. Akkor lehet csak esélyünk, ha az első pillanattól kezdve végig tudunk koncentrálni a meccsen. Nem várok gólgazdag mérkőzést, remélem, hogy mi szerzünk vezetést és behúzzuk a három pontot – emelte ki Polgár Kristóf.

                                                                                                 Polgár Kristóf jól teljesít a Haladásban

A hátvéd hozzátette, a taktikai megbeszélést pénteken délután tartották, míg az ellenfél játékának kielemzése a szombati videózáson lesz.

– Remélem, hogy ismét szép számú szurkolótábor kísér el minket Sopronba. Nagyon sok energiát tudok meríteni abból, ha hallom a biztatásukat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a válogatott mérkőzés miatti hosszabb szünet előtti formánkat mutassuk szombaton, amikor a jó játék mellett sorra jöttek a győzelmek. Szeretnénk megtörni a Vasas lendületét, érzem, hogy ez sikerülni fog – mondta Polgár Kristóf.  

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink