Szombathelyi Haladás


Menetel az U19-es csapat


2019.09.03. 22:30
PA

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgó-­bajnokságok hétvégi játéknapján az Illés-Haladás U15-ös és U19-es együttese is győzött.

U14
Illés-Haladás–Újpesti TE 3-5 (1-2). Illés Akadémia, vezette: Tóth Cs.
Illés-Haladás: Huszár (Kovács Á.) – KOÓSZ, Karvalics, TAKÁCS-FÖLDES, Katona, Laczó (Horváth M.), VARGA Á., Király (Sinka), László (Tóth Z.), Horváth A., Balikó. Edző: Tóth Zsolt.
Nagy elánnal kezdtek a hazaiak, ám kihagyták helyzeteiket, míg az újpestiek betaláltak. Fokozták a nyomást a vasiak, egyenlítettek, ám a szünetre ismét egygólos vendégelőnnyel vonultak pihenőre a felek. A második félidő hazai ziccerrel kezdődött, ami kimaradt, a vendégek két gólt szereztek (1-4). A vasiak mindent egy lapra feltéve támadva egy gólra felzárkóztak, ám a találkozó végén egy jól eltalált lövéssel az Újpest beállította a végeredményt (3-5). Az Illés Akadémia minimum egy pontot megérdemelt volna. Gólszerzők: Varga Á., Takács-Földes, Katona.
3. forduló, szombat, 13.00: Mol Fehérvár–Illés-Haladás.

U15
Illés Akadémia-Haladás–Újpesti TE 2-1 (1-0). Illés Akadémia, v.: Gyöngyössy.
Illés-Haladás: Olasz – Nagy R. (Szemes), Szvoboda, Bolla, Sági, Mozsár (Bonyhárd), Kovács B., Papp Cs. (Varga D.), Mohos, Udvardi, Varga O. (Frák). Edző: Horváth András.
Az első félidőben jól futballoztak a hazaiak, több góllal is vezethettek volna. A második játékrészben egy szöglet után egyenlítettek a vendégek, ám a vasiak erre rövidesen góllal feleltek. Szvoboda kiállítása után sem forgott veszélyben a szombathelyiek győzelme. Az Illés Akadémia valamennyi játékosa jó teljesítményt nyújtott. G.: Szvoboda, Sági. Kiállítva: Szvoboda (56., Illés-Haladás).
3. forduló, szombat, 13.00: Mol Fehérvár–Illés-Haladás.

U16
Illés-Haladás–Honvéd Magyar Futball Akadémia 0-0. Illés Akadémia, vezette: Tóth A.
Illés-Haladás: SIMON – Vert (Domján), Muzsi, Horváth J., Borbács (Kovács P.), Vigh (TÓTH K.), Tama, Iván, Németh Á., Pataki (Papp Cs.), Miszori (Lórántfy). Edző: Sátori Barnabás.
A hazaiak nem tudták a múlt heti támadójátékukat megismételni, viszont kapott gól nélkül lehozták a meccset a bajnokaspiráns ellen. Értékes pontot szereztek a vasiak.
3. forduló, szombat, 11.00: Puskás Akadémia–Illés Haladás.

U17
Illés-Haladás–Honvéd-Magyar Futball Akadémia 0-1 (0-0). Illés Akadémia, vezette: Tál.
Illés-Haladás: Tóth B. – Bényei, Dezamits (Baranyai), Szabó B., Kállai (Heiter), Horváth R. (Reseterits), Antal, Sulyok D., Tarján, Bunevácz, Sulyok M. (Palkó). Edző: Németh Richárd.
A bajnoki címvédő ellen az első félidőben agresszívan, taktikusan futballozott a vasi csapat és akadtak is lehetőségei. A második félidőben már egy-két hibát elkövettek a szombathelyiek, melyek közül egyet kihasználtak a fővárosiak. Az Illés-Haladás játékosai remekül helytálltak, a döntetlen igazságosabb lett volna.
3. forduló, szombat, 11.00: Puskás Akadémia–Illés Haladás.

U19
3. forduló: MTK–Illés-Haladás 4-4. G.: Tóth M. 3, Szalay.
4. forduló: Illés-Haladás–Puskás Akadémia 5-2 (2-1). Illés Akadémia, v.: Kubicsek.
Illés-Haladás: Schüld – Bognár (Woth), Bokor, Debreceni, Szalay (Csomós), Jakab (Szecsődi), Illés, Balogh F., Szekér, Schuszter (Kállai), Tóth M. (Volter). Edző: Oross Márton.
A hazaiak különösen a második félidőben múlták felül ellenfelüket, koncentráltan játszottak, megérdemelten nyertek. Az Illés Akadémia valamennyi játékosa jó teljesítményt nyújtott. Figyelemre méltó, hogy a vasiak utolsó két bajnoki meccsükön kilenc gólt szereztek. Gólszerzők: Illés 2, Csomós, Szalay, Tóth M.
5. forduló, szombat, 10.00: Illés Akadémia–DVSC.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink