Szombathelyi Haladás


Lezárta a meccset


2019.08.22. 15:20
PA

A Szombathelyi Haladás támadója, Eszlátyi István találatával végképp elillantak a szolnoki remények.

Mindössze húsz percre volt szüksége Eszlátyi Istvánnak, hogy becserélését követően megszerezze első bajnoki gólját a Haladásban. A nyáron Mosonmagyaróvárról igazolt támadó az 56. percben állt be Novák Csanád helyett, majd a 76. percben belőtte csapata harmadik gólját a Szolnok ellen - ezzel egyszersmind le is zárta a találkozót.

- Azt éreztem, hogy az első perctől kezdve kézben tartjuk a mérkőzést - mondta Eszlátyi István.- Aztán amikor beálltam, már könnyebb dolgom volt, hiszen csapattársaim arra már jócskán lefárasztották az ellenfél játékosait. A mester azt kérte tőlem, hogy próbáljak meg beindulni, tartsam meg a labdákat és persze ha tudok, rúgjak gólt. Örülök, hogy sikerült betartanom az utasításait és találatommal segítettem a csapatot is. A gólom? Németh Márió szépen becselezte magát a bal oldalon lövésig, szerencsére jól helyezkedtem és a kapus által kiütött labdát az üres kapuba csak be kellett passzolnom. Mivel ez volt az első gólom, valamivel vendégül kell látnom a fiúkat, és bár sűrű a versenynaptár, erre valamikor sort kerítünk,

További hírek

Megtekintés
Két meccs, egy fontos gól

Az Illés Akadémián nevelkedett Szalay Szabolcs második NB II-es bajnokiján megszerezte első gólját a Szombathelyi Haladásban.
0 0 0 2019.09.19. 19:00
Megtekintés
Így látta a mérkőzést a két vezetőedző

Schindler Szabolcs és Supka Attila értékelte a Békéscsaba-Haladás (2-2) Merkantil Bank Liga-találkozót.
0 0 0 2019.09.18. 21:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink