Szombathelyi Haladás


Jött, látott, befejelte


2019.08.18. 23:30
Pum András

Góllal mutatkozott be első bajnokiján a Szombathelyi Haladásban az egy évre kölcsöben érkezett Novák Csanád.

A héten érkezett vissza csapatunkhoz a korábban próbajátékon szereplő 24 éves, két méter magas csatár, Novák Csanád. Noha a támadó erőnlétileg és játékban is kisebb lemaradással küzd, a nyolcadik percben a Szolnok ellen szép fejesgóllal megszerezte a Haladás második találatát.

- Mivel nem dolgoztam végig az alapozást, így meglehetősen elfáradtam, ezért cserélt le Supka Attila - mondta a mérkőzés után Novák, miután párjától - talán a gólért (is)? - bezsebelt egy csókot. - Örülök, hogy sikerült gólt fejelnem és ezzel hozzájárultam a csapat győzeméhez. A találatom? Medgyestől jött egy jó beadás a jobb oldalról, a röviden érkeztem és befejeltem. Jó meccset játszottunk a Szolnok ellen, örülök, hogy nyertünk. Mint említettem is, egy ideje nem voltam játékban és nem is érzem magam olyan jó erőben, de azon dolgozunk, hogy százszázalékos állapotba kerüljek. Szerintem egy-két  hét múlva utolérem magam és már nem lesz gond.

Novák Csanád másodpercekkel korábban szerezte meg a Hali második találatát

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink