Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a mérkőzést a két vezetőedző


2019.08.18. 23:00
haladas.hu

Supka Attila és Csábi József értékelte a Szombathelyi Haladás-Szolnoki MÁV FC (3-0) találkozót. Emellett a további eredményeket is megtalálják.

Csábi József: – Csodálatos körülmények között, egy nagyon szép stadionban, sajnos rutintalanul futballoztunk. Az első nyolc percben eldőlt a meccs, utána már nehéz volt visszajönni a meccsbe egy jó erőkből álló  Haladás ellen. Más kérdés, hogy a meccsnek voltak fordulópontjai, melyekből rosszul jöttünk ki.

A labdarúgó NB II. 4. fordulójában a Csákvár ismét nyerni tudott és pontvesztesét nélkül vezeti a tabellát. A Vasas csak döntetlent játszott az Ajka ellen.

A csákváriak ezúttal a Balmazújvárosból hozták el a három pontot, így a mezőnyben egyedüli csapatként százszázalékosak. A második Győri ETO három győztes meccs után 1-0-ra kikapott a volt Haladás-másodedző, Gál István vezette Siófoktól. A Vasas ugyan 1-0-ra vezetett az Ajka ellen, a végén mégis meg kellett elégednie a döntetlennel. A keleti rangadón a Nyíregyháza simán verte a Békéscsabát. 
Eredmények: Balmazújváros–Csákvár 0-1, Vác–Dorog 2-0, Vasas–Ajka 1-1, MTK–Soroksár 3-2, Kazincbarcika–Tiszakécske 2-1, Siófok–Győri ETO 1-0, Nyíregyháza–Békéscsaba 3-0, Budafok–Budaörs 3-2, Gyirmót–Szeged 0-0. 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink