Szombathelyi Haladás


Zöld-fehér út az NB II-nek


2019.07.29. 18:00
Pum András

A Magyar Labdarúgó Szövetség Licencadó Bizottsága hétfő délelőtti ülésén nem vont vissza a Szombathelyi Haladás másodosztályú licencét.

Hétfő délelőtt ülésezett az MLSZ licencadó bizottsága. A Szombathelyi Haladás korábban már megkapta az NB II-es licencet - ám ezt bármikor vissza lehet vonni. Nos, hétfői ülésén a grémium áttekintette a dokumentumokat és nem látott okot klublicencünk visszavonására. A Balmazújváros NB II-es licencét viszont visszavonta.

Csapatunk a 2019/20-as bajnokságban a másodosztályban szerepel, pénteken tehát a nyitófordulóban 20 órakor az M4 Sport kamerái előtt a Gyirmót FC Győr otthonában lép pályára. 

– Az elmúlt hetekben mindenki úgymond saját magának is edzett – mondta a szombathelyiek saját nevelésű támadója, Németh Márió. – Tehát úgy voltunk vele, ha megszűnik a klub és el kell mennünk, jó állapotban legyünk. Szóval rendesen beleálltunk a munkába, azt akartuk, hogy egy jó közösség alakuljon ki és mivel legtöbbünk szívügye a Haladás – vártunk. Bíztunk bent, hogy megoldódnak az anyagi gondok és rendben lesz a licencünk. Szerencsére Tóth Miklós ügyvezető igazgató az utóbbi hetekben többször is bejött az öltözőbe és tájékozatott bennünk, hogy állnak a dolgok. Örülünk, hogy Supka Attila személy hosszútávra érkezett edző a csapathoz - így látjuk, hogy van jövőképe a klubnak.


 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink