Szombathelyi Haladás


Döntetlen a Sárvár ellen


2019.07.24. 19:40
Pum András

Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Haladás gólnélküli döntetlent játszott a Sárvárral.

Szombathelyi Haladás-Sárvár FC 0-0. - Szombathely, 300 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa – Bokor, Jagodics, Tamás, Füleki (Bosnjak)– Molnár B. (Kiss B.), Doktorics (Németh E.), Szekér (Illés), Nyári (Petró) – Eszlátyi (Tóth M.), Novák (Balogh F.). Edző: Supka Attila.

Sárvár: Gőcze (Horváth B.) – Valkovszki, Pados, Kertai (Tratnyet), Horváth D. – Potyi, Kun, Pető (Szenczi), Skriba (Kovács B.), Faggyas (Bak) – Rajzinger (Torda), Edző: Bojan Lazics.

A szombathelyieknél próbajátékon szereplő, a legutóbbi bajnokságot a Mezőkövesdtől a ZTE-ben töltő csatár Novák Csanád a kezdőben kapott helyet. Csakúgy mint az MTK-tól érkezett jobb oldali védő, a szintén próbajátékon lévő Molnár Bence. A Haladásban ezúttal a kulcsemberek többsége pihenőt kapott, főleg a fiatalok teljesítményére volt kíváncsi Supka Attila.

A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, több veszélyes támadást is vezettek, de a sárváriak is becsülettel odatették magukat. A rekkenő hőség ellenére jó iramú játék folyt a pályán, mindkét csapat gyorsan futballozott. Aztán a félidő derekán ismét átvette az irányítást a Haladás, sorra vezette támadásait. Ám a hazaiak előtt csak kisebb helyzetek adódtak, a sárváriak zártan, fegyelmezetten védekeztek. A játék szinte kizárólag a sárváriak térfelén folyt. A 37. percben Kertai buktatta Eszlátyit a tizenhatoson belül. A büntetőt Doktorics ballal a léc fölé lőtte. Szünet után egy szöglet után Jagodics fejelt nem sokkal a léc fölé. Nem sokkal később Medgyes nagy helyzetből fejelhetett, ám a labda az egyik vendégvédőről szögletre pattant. Egykapuzott a Haladás, a Sárvár kontrákra épített. A hajrában Németh Erik lőtt kevéssel a felső léc fölé, majd Bosnjak távoli lövését védte Horváth. A hazaiak rengeteg passzal építették fel támadásaikat, de nehezen bontották meg a vendégvédelmet. A 87. percben Medgyes fejelt a jobb sarok mellé, majd egy tűzijáték után maradt ki két Hali-ziccer.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink