Szombathelyi Haladás


Habovda és Tóth-Gábor is súlyosan megsérült


2019.07.18. 22:30
PA

A Szombathelyi Haladás jobb oldali védőjére és támadójára többhónapos kihagyás várhat,

Túlzás lenne azt állítani, hogy a szerencse kegyeltje lenne a Haladás. A zöld-fehérek egyik legjobbja, a a 40-szeres szlovák válogatott védő Saláta Kornél még márciusban, az FTC elleni mérkőzésen jobb térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Visszatérésére körülbelül októberre tehető.

Nos, a múlt pénteki Lafnitz elleni felkészülési meccsen két újabb labdarúgónk is súlyos sérülést szenvedett. Az ukrán, de magyar útlevéllel is rendelkező 30 éves jobb oldali védő Yuriy Habovda a találkozó elején sérült meg, az MR-vizsgálat megállapította, hogy bal térdében a belső oldalszalag 80-90%-ban elszakadt. Nagyjából három hónap, mire újra pályára léphet.

A 17 esztendős támadó Tóth-Gábor Kristóf szintén az osztrákok elleni találkozón sérült meg, a bal térdében a hátsó keresztszalag szakadt el. A fiatal csatárra valószínűleg műtét és ebben az esetben körülbelül fél éves kihagyás vár.

 

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink