Szombathelyi Haladás


Peches gólokkal kaptunk ki


2019.07.12. 21:00
haladas.hu

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Szombathelyi Haladás egy góllal kikapott az osztrák másodosztályú Lafnitztól.

SV Lafnitz-Szombathelyi Haladás 2-1 (1-1). – Lafnitz, 100 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa – Habovda (Tóth D., 15.), Jancsó, Németh Milán, Bosnjak – Kiss B., Holdamp, Németh Márió – Tóth-Gábor K., Gaál, Medgyes. II. félidő: Gyurján – Tóth D., Jagodics, Tamás, Füleki – Kovalovszki, Tóth M., Nyári – Pinte, Illés (Doktorics, 61., Szekér 75.), Petró. Edző: Desits Szilárd.

Supka Attila, a Haladás csütörtökön kinevezett edzője hétfőn veszi át a szakmai munkát, így ezen a találkozón még Desits Szilárd irányította a zöld-fehéreket. Természetesen az új tréner is ott volt az ausztriai találkozón. Mindkét csapat jól kezdett, kemény játék folyt a pályán. Az 5. percben egy szép jobb oldali akció végén Németh Márió balra ívelt, Medgyes eltolta a labdát védő mellett, lövését védte a kapus. Három perc múlva Németh Márió ívelt jobbról a védelem mögé, Gaál lecsapott rá, de mellé helyezett. A 15. percben Habovda összecsúszott egy hazai játékossal, térdsérülést szenvedett, le kellett cserélni. A 22. percben jobb oldalon Tóth Dávidhoz került a labda, 14 méterről úgy lőtt a bal felső felső sarokba, hogy a labda a felső lécről vágódott a hálóba (0-1). A gól után a hazaiak rátettek egy lapáttal, de a 35. percben Medgyes jobbról leadott lövését védte a kapus. Egy perc múlva Rózsa védett egy jobb oldali lövést. A 42. percben bal oldali akció után a tizenhatoson belül pattogott a labda, kapura lőtték, az egyik szombathelyi játékoson megpattanva, lelassulva a jobb sarokba gurult a labda (1-1).

Szünet után az 51. percben egy bal oldali szabadrúgás után az egyik hazai játékos fejesét védte Gyurján. A 66. percben bal oldali beadás után a hazaiak fejeltek kapura, a labda a bal kapufáról pattant mellé. A 69. percben labdát veszítettek a vasiak, rávezették Gyurjánra de a kapus bravúrra védett. A 84. percben egy beadás után a hazai csatár kapura fejelte a labdát és a lesen álló játékostársa fejéről irányt változtatva a hálóba vágódott (2-1). A 86. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgást Petró passzolt Tóth Martin, aki hét méterről a kapusba lőtt.

Desits Szilárd: - Supka Attila kérésére minden játékosnak egy félidő lehetőséget biztosítottam. Az elsőben nagyszerű meccset játszottunk, a másodikba nem volt gond a hozzáállással, de kijött a minőségi különbség.

A Haladás legközelebb jövő pénteken 17 órakor a Haladás Stadionban fogadja az NB I-be feljutott Kaposvárt.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink