Szombathelyi Haladás


Király Kupa helyett edzőmeccs


2019.07.10. 11:40
haladas.hu

Elmarad a jövő péntekre tervezett Király Kupa labdarúgótorna. A mieink aznap a Kaposvárt fogadják a Haladás Stadionban.

Tizenöt esztendővel ezelőtt rendezték először a Király Sportlétesítményben a 108-szoros válogatottsági rekorder kapus, Király Gábor által megálmodott Király Kupát. A viadalon minden évben négy együttes vett részt, a győztes pedig automatikusan meghívást kapott a következő évi tornára. Az ideit július 20-ra, jövő szombatra tervezték – ám a torna elmarad.

– A Király Sportlétesítményben 15 éven keresztül sikeresen rendeztük meg a Király Kupát – mondta Komláti István, a Királysport menedzsere. – A szervezőbizottság úgy döntött, idén nem rendezi meg, a jövőben pedig megújítja és átszervezi a felkészülési tornát.

Az NB II-re készülő szombathelyiek azonban nem maradnak edzőmeccs nélkül arra a napra, jövő pénteken 17 órakor a Haladás Stadionban az NB I-be frissen feljutott Kaposvárral játszanak. Előtte azonban még vár egy meccs a zöld-fehérekre, július 12-én, pénteken 19 órakor az osztrák második ligás SV Lafnitz otthonában futballoznak.
 

További hírek

Megtekintés
A listavezetőhöz látogatunk

A labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a listavezető Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára.
0 0 0 2019.08.24. 10:20
Megtekintés
Lezárta a meccset

A Szombathelyi Haladás támadója, Eszlátyi István találatával végképp elillantak a szolnoki remények.
1 0 0 2019.08.22. 15:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink