Szombathelyi Haladás


Hatvan percig remekül helytálltunk


2019.07.03. 21:00
haladas.hu

Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Haladás 2-0-ra kikapott a Puskás Akadémia otthonában.

Puskás Akadémia-Szombathelyi Haladás 2-0 (0-0). – Felcsút, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Bosnjak (Jancsó, 46.) – Holdampf, Kiss B., Németh Márió, Tóth-Gábor K. – Gaál, Pinte (Medgyes, 46.. A 60. percben pályára lépett: Gyurján, Tóth D., Kovalovszki, Füleki, Tóth Martin, Petró, Illés, Nyári. A 75. percben: Doktorics, Szekér.

A Haladásban Tamás László combizomhúzódása miatt nem játszhatott. Mindkét csapat harcosan kezdte a találkozót, a 6. percben Németh Milán mentett nagyot. A 13. percben Gaál labdáját Pinte vette át a tizenhatoson belül, amikor buktatták. A játékvezető azonban a tizenhatos vonaláról szabadrúgást végeztetett el, amit Németh Márió a sorfalba lőtt. A 15. percben egy jobb oldali szabadrúgás után Jagodics éppen csak lemaradt a beívelt labdáról. A 33. percben Tóth-Gábor Kristóf két védőt is kicselezett, kicsit kisodródva hét méterről a jobb kapufa mellé helyezett. Három perc múlva Pinte lépett meg, lefutotta védőjét, beadását Németh Márió 11 méterről nem sokkal lőtte a bal kapufa mellé. Az első félidőben nem lehetett eldönteni, melyik csapat készül az NB I-re ls melyik az NB II-re.

Szünet után az 53. percben Rózsára vezette rá egy felcsúti játékos a labdát, de a kapus bravúrral hárított. A 60. percben szinte teljes sort cserélt a Haladás, ezután kissé visszaeset a vasi együttes játéka. A 68. percben a vendégek saját térfelükön elpasszoltak egy labdát, az ausztrál Golgol kilépett és kilenc méterről a bal sarokba lőtt (1-0). Hét perc múlva ismét eladták a labdát  a vasiak, ezúttal is Golgol lógott meg és 14 méterről a jobb sarokba lőtt (2-0). Ezt követően mezőnyjáték folyt, komoly helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki.  Jók: Habovda, Kiss B., Németh Márió, Jancsó.

                                                        Jancsó András jól futballozott

Desits Szilárd: - Egy órán keresztül egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, negatívum, hogy kihagytuk helyzeteinket. A sorcsere után kijött a két csapat közti tudásbeli különbség, a felcsútiak maximálisan kihasználták hibáinkat.

A mieink legközelebb pénteken 18 órakor az ausztriai Söchauban az orosz Krasznodar II. ellen lépnek pályára.

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink