Szombathelyi Haladás


Rangos utánpótlástornák


2019.06.14. 11:00
haladas.hu

Két komoly nemzetközi utánpótlástornát is rendez hétvégén Répcelakon a Lurkó UFC.

Szombaton húsz csapat részvételével a Lurkó UFC rendezi a Sopron Bank Kupa nemzetközi U9-es labdarúgótornát a répcelaki Szarka Zoltán Sportközpontban. A rendező Lurkó UFC-Illés Akadémia (narancs) az A csoportba, a Nagykanizsa, a Slovan Bratislava, az Újpesti TE és az RZ Pellet WAC mellé került. A Lurkó UFC-Illés Akadémia a B-ben, a Győri ETO, a Grazer AK Juniors, a MOL Vidi és a Wiener SC társaságában szerepel. A Haladás VSE a D-ben, az Ajka, a Flyeralarm Admira, a HNK Gorica és a Budapest Honvéd csapatával játszik. A torna 10 órakor kezdődik, a döntő 16.22-kor kezdik.

Másnap, tehát vasárnap - szintén a Lurkó szervezésében - a Red Line U11-es Kupát rendezik Répcelakon. Az Illés Akadémia-Haladás az A csoportban a Sopron, a Slovan Bratislava, a Marcali és az FTC társaságában szerepel, míg a Haladás VSE a D felségjelűben, a JAZ GU Süd, a Veszprém, a Maribor és a Pécs csapatával meccsel. A torna 9.45-kor indul, a döntőt 16.50-kor rendezik.

További hírek

Megtekintés
A Kelen ellen kezd a Haladás-Viktória FC

A szlovák és a szlovén bajnokot is legyőzte a felkészülési mérkőzések során a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata.
0 0 0 2019.08.17. 16:00
Megtekintés
Az első győzelemre készülünk

A labda­rúgó NB II negyedik fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Szolnoki MÁV FC-t fogadja.
0 0 0 2019.08.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink