Szombathelyi Haladás


A szép búcsú reményében


2019.05.18. 11:10
PA

A labdarúgó NB I. utolsó, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a MOL Vidi FC-t fogadja.

A szombaton a Groupama Arénában sorra kerülő női Bajnokok Ligája-döntő miatt a bajnokság zárófordulóját vasárnap rendezik. A Haladás és a MOL Vidi tét nélküli mérkőzést vív: a szombathelyiek egy héttel ezelőtti mezőkövesdi vereségükkel búcsúztak az élvonaltól, míg a székesfehérváriak nem tudnak elmozdulni a második helyről. A lassan magunk mögött hagyott bajnokságban a két csapat először Szombathelyen találkozott egymással, akkor a vendég piros-kékek 2-0-ra, míg tavasszal Székesfehérváron 1-0-ra nyertek. Van tehát miért visszavágniuk a vasiaknak, ha másért nem, a presztízsükért és hogy győzelemmel búcsúzzanak az első osztálytól.

– Nem volt könnyű úgy felkészülni, hogy már kiestünk, de erre a meccsre félre kell tennünk mindent és meg kell szereznünk a három pontot – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. – A Vidi ellen a becsületünkért játszunk, mindent megteszünk, hogy győzelemmel búcsúzzunk az NB I-től. Lesznek hiányzóink, Bosnjak Predrag, Saláta Kornél műtét utáni rehabilitációját végzi, Király Gábor, Gyurján Márton, Kristián Kolcák, Tamás László sérült. Összeállítás: Rózsa – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Mohl – Dausvili – Funsho, Rui Pedro, Németh Márió, Ivanov – Priskin.

                                     Murtaz Dausvili tavasszal egyik alapembere volt csapatunknak

A pénztárak 13 órakor nyitnak.

További hírek

Megtekintés
Öt gólt vágott a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 5-2-re legyőzte a Rábapatyot.
0 0 0 2024.04.15. 14:10
Megtekintés
Vezetés után vereség a hajrában

A labdarúgó NB II. 28. fordulójában a Szombathelyi Haladás 2-1-re kikapott Szegeden.
0 0 0 2024.04.14. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink