Szombathelyi Haladás


Sajtótájékoztató - Henning Berg és Mészöly Géza


2016.09.10. 20:10
haladas.hu

A Videoton FC és a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője értékelte a mérkőzést.

Henning Berg: - Az első félidőben kapusunk két nagyot védett, el kellett telnie egy kis időnek, mire magunkra találtunk, ezt követően bebizonyítottuk, hogy a Videoton a jobb csapat. A második félidőben a játék képe alapján megérdemelten nyertünk. 

Mészöly Géza: - Az első tíz percben volt két helyzetünk, ha ezek közül egy bemegy, teljesen más lett volna a folytatás. Szünet után is akadt egy lehetőségünk, sajnos azzal sem éltünk. Az olyan helyzeteket, mint Sjoerd Arsé, be kellett volna rúgni. Persze nem szeretném csak rákenni a vereséget. Összességében a 3-0 nem tükrözi a meccs képét. Nem jött jókor Király Gábor sérülése, mint ahogy a meccs előtt egy nappal Gaál Bálinté és korábban Németh Márióé sem. Örvendetes viszont, hogy Dombi Gergő személyében újabb fiatal futballista mutatkozhatott be az NB I-ben. Tóth Máté is jól szállt be, beállása után több labdát tudtunk szerezni. 

 

További hírek

Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00
Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink