Szombathelyi Haladás


Győzelemre törve


2019.05.10. 23:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás 63-szoros válogatott támadója. Priskin Tamás csak a lefújás után kíváncsi a többi csapat eredményeire.

A vasiak támadója, Priskin Tamás csapatunk két legutóbbi bajnokiján két fontos tizenegyest értékesített. Priskin érdeklődésünre elmondta: a Paks (1-1) elleni pontvesztés megfogta a csapatot, de már a mezőkövesdi összecsapásra fókuszálnak.

- Nagyon rossz hangulatban voltunk a múlt szombati bajnoki után, ám ahogy teltek a napok, már egyre inkább csak a következő feladatra, a mezőkövesdi bajnokira koncentráltunk - mondta a mieink hat találatos házi gólkirálya, Priskin. - Egyszerűen tovább kellett lépnünk a történteken. Szombaton a kövesdiek tét nélkül futballozhatnak, jó csapatuk van, jó formában is vannak, nem lesz egyszerű dolgunk, de csak a győzelmek tartják életben a reményt.

                                                      Priskin a Paks ellen értékesítette a tizenegyest

Kíváncsiak voltunk, Priskint meccs közben, a szünetben és a lefújás után mennyire foglalkoztatja, hogy mit játszottak a riválisok.

- Elsősorban a saját csapatom meccsére koncentrálok, az a fontos, hogy azt a találkozót hozzuk, így szünetben sem kérdezem meg, hogy áll a többi csapat. Lefújás után persze már érdekel, hogy mit játszott a többi együttes - zárta szavait Priskin.

 

További hírek

Megtekintés
Munkában a stáb

A Haladás vezetőedzője, Supka Attila szerint néhány jó igazolással sikeresek lehetnek a zöld-fehérek.
0 0 0 2019.07.17. 22:10
Megtekintés
Jogszerű volt a buszeladás

Klubunk határozottan cáfolja a médiában megjelent fals híreket.
0 0 0 2019.07.17. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink