Szombathelyi Haladás


Köszönjük az elképesztő szurkolást!


2019.05.05. 10:30
PA

Fergeteges hangulatot teremtettek drukkereink a szombati bajnokin. Óriási köszönet a támogatásukért

És csak jöttek és jöttek a szurkolók – nem csak Szombathelyről, az egész megyéből. Érdekesség, hogy többek között itt volt a körmendi kosárlabda egyik legendája, Zsebe Ferenc is. Közel 4500 drukker gyűlt össze a kezdésre és túlzás nélkül állíthatjuk: szó szerint 90 percen keresztül buzdította a csapatot. Nehéz jelzőket találni arra, amit műveltek, de azért megpróbáljuk: frenetikus, elképesztő, visszaadhatatlan. Pedig nem a Bajnokok Ligája döntő, hanem a magyar első osztály volt a tét. Szóval a szurkolók varázslatos hangulatot teremtettek, olyan hangerővel drukkoltak az első perctől az utolsóig, hogy abba beleremegett a stadion, talán még Paksig is elhallatszott.

Aztán a 93. percben történt, ami történt, de a szurkolók a kezdeti sokk után magukhoz tértek és magukhoz hívták a teljesen összetört Hali-futballistákat – elsőként a meccs alatt éveket öregedett Horváth Ferenc hallotta meg a köszöntést, és a feje fölött tapsolva köszönte meg a Tábor buzdítását. „Harcoljatok, harcoljatok” – hallatszott a biztatás a lelátóról és a futballisták természetesen nagyon hálásak voltak a kitartásért.

Ez a közönség, ez a mostani csapat, ez a klub, ez a stadion első osztályú. Van még két forduló, hogy bebizonyítsuk.

Mégegyszer: a klub óriási köszönetet mond valamennyi szurkolónak!

További hírek

Megtekintés
A Kelen ellen kezd a Haladás-Viktória FC

A szlovák és a szlovén bajnokot is legyőzte a felkészülési mérkőzések során a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata.
0 0 0 2019.08.17. 16:00
Megtekintés
Az első győzelemre készülünk

A labda­rúgó NB II negyedik fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Szolnoki MÁV FC-t fogadja.
0 0 0 2019.08.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink