Szombathelyi Haladás


Idegenben a Haladás-Viktória FC


2019.05.03. 21:00
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 15 órakor a Haladás-Viktória FC a Magyar Labdarúgó Egylet vendége lesz.

Az alapszakasz utolsó előtti meccsét rendezik a női labdarúgó NB I-ben. Az már eldőlt, hogy a most negyedik Haladás-Viktória FC nem tud feljebb lépni a táblázaton, viszont ahhoz, hogy biztosan megtartsa pozícióját, a hátralévő két meccséből egyet nyernie kell. Könnyen lehet, hogy ez már szombaton sikerülhet, a sereghajtó, a hazai meccseit Kozármislenyben rendező Magyar Labdarúgó Egylet ugyanis 19 bajnokijából kettőt nyert, 17-szer kikapott. Igaz, egyik győzelmét egy hete a vasiak riválisa, az ötödik helyen álló Astra ellen aratta.

– Arra készülünk, hogy már most bebiztosítsuk negyedik helyünket és lezárjunk minden nyitott kérdést – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – A Magyar Labdarúgó Egylet télen horvát játékosokkal erősítette meg keretét, közülük is kiemelkedik a válogatott Maja Joscak, aki legutóbb szinte egymaga verte meg az Astrát. Rá különösen oda kell figyelnünk. Ám számunkra csak a győzelem elfogadható eredmény. Heike Manhart továbbra is bokasérüléssel bajlódik. Összeállítás: Bíró – Balogh, Fördős, Horti, Kiss Zs. – Tóth A. – Szakonyi, Rácz, Harsányi, Öreg – Siklér.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink