Szombathelyi Haladás


Ismét népszerűek voltak labdarúgóink


2019.05.02. 20:00
PA

Murtaz Dausvili, Saláta Kornél, Oleg Golodiuk és Michael Rabusic volt a Haladás Sport Bár vendége.

Csütörtökön 16 és 17 óra között ezúttal négy futballistánkkal, a grúz Dausvilivel, az ukrán Golodiukkal, a cseh Rabusiccal és a szlovák-magyar Salátával találkozhattak szurkolóink. Nos, csakúgy mint korábban, ezúttal is már a kezdés előtt jónéhány drukker várta a játékosokat, akiknek különösen a dedikálás első félórájában volt sok dolguk. Rengetegen kértek autogramot mezre, sálra, készültek a közös fotók, klubunk ezúttal is a szezon előtt kiadott műsorfüzettel készült, aki akarta, abba is kérhetett aláírást - a kiadványban valamennyi játékos mellett megtalálható az autogramnak való hely.

Egy szurkolónk a Sport Bárban vett egy mezt, majd azon melegében alá is íratta a fiúkkal. Sokan egyébként a jegyvásárlást egyúttal összekötötték a dedikálással. Ezúttal is itt volt lelkes soproni törzsszurkolónk, Kíra, aki most is csak a dedikálás kedvéért utazott el Szombathelyre. Közben kislányával együtt ellátogatott a bárba Yurij Habovda is. Száz szónak is egy a vége: gyorsan elrepült az egy óra.

Ne feledjétek: szombaton MINDENKI A STADIONBA!

További hírek

Megtekintés
A Kelen ellen kezd a Haladás-Viktória FC

A szlovák és a szlovén bajnokot is legyőzte a felkészülési mérkőzések során a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata.
0 0 0 2019.08.17. 16:00
Megtekintés
Az első győzelemre készülünk

A labda­rúgó NB II negyedik fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Szolnoki MÁV FC-t fogadja.
0 0 0 2019.08.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink