Szombathelyi Haladás


Habovda feleségének ajánlja a győzelmet


2019.04.27. 22:00
Pum András

A Szombathelyi Haladás ukrán védőjének párját a szombati, kisvárdai mérkőzés ideje alatt műtötték.

A vasiak tavaly nyáron igazolt jobb oldali védője a szokott csupaszív, harcos futballját nyújtotta Kisvárdán is, a második félidőben több fontos szerelést is bemutatott. Pedig nem volt könnyű Yurij Habovdának, hiszen mint honlapunknak elmondta, éppen a mérkőzés ideje alatt műtötték feleségét, Annát. Márpedig így nagyon nehéz lehetett a játékra koncentrálnia. 

- Nagyon nehéz mérkőzést játszottunk - mondta a 29 esztendős Habovda. - Tisztában voltunk vele, hogy a mi helyzetünkben nem hibázhatunk, és azt is pontosan tudjuk, hogy számunkra: "a mindent vagy semmit" létezik. Borzasztóan örülök, hogy 0-1 után újra, ezúttal is megmutattuk, milyen karakteres futballisták alkotják a Haladást. Ez a csapat megérdemelné, hogy kivívja a bentmaradást. Amellett, hogy a pályán is mindent megteszek ezért, nap mint nap imádkozom Istenhez a csapat sikereiért. Valamennyi csapattársam óriási teljesítményt nyújt hétről-hétre, de ugyanez igaz a szakmai stáb, és mindenkire, aki a klubnál dolgozik. A végsőkig harcolunk és hiszem, Isten is segíteni fog nekünk.

                      Habovda nagy csatát vívott ellenfelével Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba 

- Ami még a mai meccset illeti, nem most nyújtottam a legjobb teljesítményemet, de mindent megtettem a győzelemért - folytatta Habovda. - A mai győzelmet feleségemnek, Annának ajánlom, amikor én a pályán harcoltam ő ugyanabban az időben a műtőasztalon tette ugyenezt - éppen akkor operálták a szombathelyi kòrházban. Két dolgot kértem Istentől: egészséget páromnak, és a csapat sikerét. Köszönöm, hogy meghallgatta kérésem. Ezúton szeretnék köszönetet mondani valamennyi Haladás-szurkolónak is, aki elutazott Kisvárdára, nagyon köszönjük a biztatásukat. Nagy tisztelet nekik és valamennyi drukkerünknek, akik otthon szorítottak értünk. Azt kérem szurkolóinktól, hogy a Paks ellen is minél többen jöjjenek ki. Együtt győzni fogunk - hajrá, Hali!

 
 

További hírek

Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00
Megtekintés
Idegenbeli győzelem

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 2-1-re nyert Söptén.
0 0 0 2024.04.22. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink