Szombathelyi Haladás


Autogramok mezre, sálra, telefonra


2019.04.17. 20:40
PA

Sokan voltak kíváncsiak a Haladás-futballistákra a Haladás Sport Bárban tartott szerda délutáni dedikáláson.

Utoljára ősszel tartott klubunk dedikálást: épp itt volt az ideje tehát, hogy szurkolóink ismét találkozhassanak kedvenceikkel. Már a 16 órára meghirdetett kezdés előtt sokan vártak négy labdarúgónkra, Rui Pedróra, Jagodics Márkra, Galin Ivanovra és Reagy Ofosura a Haladás Sport Bár előtt. Bolgár légiósunk nem egyedül érkezett, a szülei érkeztek Szombathelyre  látogatóba, ők is eljöttek a Haladás Sport Bárba. Sokan voltak kíváncsiak a játékosokra, a fiúk becsülettel osztották az autogramot a műsorfüzetre, dedikálókártyára, mezekre, sálakra, belépőjegyekre és meglepően sokan kértek autogramot telefonjukra is. Egyik lelkes soproni hölgyszurkolónk, Kíra, ezúttal is eljött - a fiatal hölgynek az új stadion átadása óta van bérlete, mint mondta: egyébként is sok soproni jár Haladás-meccsekre. Ők még a jól sikerült soproni mérkőzéseken szerették meg a csapatot.

Egy másik fiatal hölgy egy nagy doboz Raffaellót adott át Jagodics Márknak azzal a kéréssel, hogy ossza szét a játékosok között az öltözőben. Közben készültek a közös fotó, szelfik. A dedikálás 17 óráig tartott, de akadt, aki ezután, későn érkezett.

Őt azzal vigasztaltuk: amennyiben a csapat nyer szombaton Debrecenben (naná, hogy nyer...) jövő szerdán ugyanekkor, ugyanitt, újra dedikálás. A hely egyébként kellemes, hangulatos, a tulajdonos barátságos, a pultos hölgy csinos - mi kell még?

                                        A leányzó, akinek a Raffellót köszönhetik a játékosok

További hírek

Megtekintés
A technikás középpályás

Az Illés Akadémián sokat fejlődött Schuszter Ronald szeretne megragadni a felnőttcsapatnál.
0 0 0 2019.09.21. 23:00
Megtekintés
Gyöngyösi kupakaland

A Magyar Kupa 64 közé jutásááért vasárnap 15 órakor a Szombathelyi Haladás az NB III-as Gyöngyösi AK otthonában lép pályára.
0 0 0 2019.09.21. 15:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink