Szombathelyi Haladás


A nyerőember


2019.04.07. 17:00
Pum András

A Szombathelyi Haladás középpályása, Rui Pedro a Puskás Akadémiának két, a Diósgyőrnek egy gólt rúgott.

Remek formában van a Haladás, a mieink utolsó mérkőzésükből négyet megnyertek, csupán a listavezető FTC otthonában szenvedtek vereséget. A jó szereplés egyik fő letéteményese a fővárosi zöld-fehérektől fél évre kölcsönvett Rui Pedro. A 30 éves portugál középpályás tavasszal négy gólt szerzett csapatunkban, ebből hármat a legutóbbi két fordulóban. A Puskás Akadémia ellen kétszer talált be - s kihagyott egy tizenegyest is - míg Diósgyőrben három pontot ért a találata.

- Úgy gondolom az első félidő nagyon jól sikerült, már akkor megszerezhettük volna a vezetést, de elhibáztuk helyzeteinket - mondta Rui Pedro. - A második félidő elején ugyan a Diósgyőr nagyon beleerősített, mégsem éreztem, hogy veszélyben lenne a meccs, úgy láttam, végig kontrolláltuk a játékot. Úgy érzem megérdemeltük a győzelmet. A gólom?Nos, Habovda a rövid sarok felő lőtte be a szögletet, a kapus éppen elémütötte és onnan már nem volt nehéz dolgom: gyakorlatilag üres volt a kapu. Ami a folytatást illeti, megyünk tovább, onnan akarjuk folytatni az MTK ellen, ahol Diósgyőrben abbahagytuk. Nincs még vége, dolgozunk tovább, hiszünk a bentmaradásban!

A Haladás hátránya már csak hat pont a bentmaradást érő tizedik helytől.

                            Rui Pedro gólja döntött Diósgyőrben Fotó: Nemzeti Sport/Dömötör Csaba

 

További hírek

Megtekintés
A Kelen ellen kezd a Haladás-Viktória FC

A szlovák és a szlovén bajnokot is legyőzte a felkészülési mérkőzések során a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata.
0 0 0 2019.08.17. 16:00
Megtekintés
Az első győzelemre készülünk

A labda­rúgó NB II negyedik fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Szolnoki MÁV FC-t fogadja.
0 0 0 2019.08.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink