Szombathelyi Haladás


Szép volt, fiúk!


2019.03.07. 15:00
haladas.hu

Az Illés Akadémia-Haladás U14-es csapatának játékosai és stábja gyűjtést szervezett a leukémiával küzdő fiatal debreceni játékos, Vietorisz Áron részére.

Nemes gesztusról tett tanúbizonyságot az Illés Akadémia-Haladás U14-es labdarúgócsapata, ugyanis gyűjtést szervezett a leukémiával küzdő, az előző szezonban a Debreceni Labdarúgó Akadémia U13-as gárdáját erősítő játékos, Vietorisz Áron részére - olvasható a dvsc.hu oldalon.

A szombathelyiek bajnoki mérkőzést játszottak a DLA korosztályos együttese ellen a pallagi edzőközpontban, és egyúttal elhozták a pénzt, ami összegyűlt, illetve egy bekeretezett csapatképet „Gyógyulj meg Áron” felirattal, és a mérkőzés előtt átadták Garamvölgyi Péternek, az U14-es csapatunk edzőjének, aki mindezt továbbítja majd a családnak. A Debreceni Labdarúgó Akadémia valamennyi dolgozója és a játékosok a Vietorisz-család nevében is köszönetüket fejezik ki az Illés Akadémiának a nemes cselekedetért.

További hírek

Megtekintés
A listavezetőhöz látogatunk

A labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a listavezető Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára.
0 0 0 2019.08.24. 10:20
Megtekintés
Lezárta a meccset

A Szombathelyi Haladás támadója, Eszlátyi István találatával végképp elillantak a szolnoki remények.
1 0 0 2019.08.22. 15:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink