Szombathelyi Haladás


A portugál gólja


2019.02.18. 12:38
Pum András

Rui Pedro a vereség miatt nem tudott felhőtlenül örülni első, Szombathelyi Haladásban szerzett találatának.

A télen a Ferencvárostól fél évre kölcsönvett Rui Pedro ugyan az utolsó törökországi edzőmérkőzésen, a román Voluntari  (2-1) ellen betalált, első bajnoki góljára idáig várni kellett. Nos, a 30 éves portugál középpályás szombaton a Mezőkövesd ellen egy szép akció után megszerezte első bajnoki gólját a Szombathelyi Haladásban. Sajnos, a gól nem ért pontot, pontokat.

- Természetesen nem teljes az örömöm, hiszen nem tudtuk megnyerni a találkozót - mondta Rui Pedro. - A gólomnak persze azért örülök, de mondom: ez nem sokat ér a három pont nélkül. Pedig nem indult rosszul számunkra a találkozó, az első gólig, sőt még utána egy darabig jól futballoztunk. Ám aztán a semmiből két könnyű gólt kaptunk, innentől kezdve pedig megváltozott a játék képe. A vendégek beálltak védekezni, mi pedig nem tudtuk feltörni a reteszt, igaz, a helyzeteink azért így is megvoltak, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Ami a folytatást illeti, nehéz helyzetben vagyunk, de megyünk tovább. Nem nézünk túlságosan előre, mindig csak a következő meccsre fókuszálunk - azt akarjuk megnyerni. Tudjuk, hogy a Vidi ellen idegenben ez nagyon nehéz lesz, de nincs más választásunk.

                        Rui Pedro góljával szereztünk vezetést. Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

További hírek

Megtekintés
A listavezetőhöz látogatunk

A labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a listavezető Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára.
0 0 0 2019.08.24. 10:20
Megtekintés
Lezárta a meccset

A Szombathelyi Haladás támadója, Eszlátyi István találatával végképp elillantak a szolnoki remények.
1 0 0 2019.08.22. 15:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink