Szombathelyi Haladás


Oleg Golodiuk: Fél plusz egy év


2019.01.26. 10:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás leigazolta az ukrán középpályást, Oleg Golodiukot.

Elnyerte a Haladás szakmai stábjának tetszését a korábban a török edzőtáborban próbajátékon szereplő ukrán Oleg Golodiuk játéka, így a szombathelyiek fél plusz egy évre szerződtették az ukrán középpályást. A 31 esztendős labdarúgó korábban szerepelt az UFK Lvivben, a Karpati második csapatában, a Vorskla Poltava együttesében, majd 2017 februárjában igazolt a Karpati Lvivhez. Itt ősszel öt találkozón kapott szerepet. Az ukrán első osztályban összesen 200 tétmérkőzésen szerepelt, 14 gólt szerzett. Korábban az ukrán U21-es válogatottban 15 találkozón játszott, két gólt szerzett.

- Roppant labdabiztos játékos, és életveszélyesek a szabadrúgásai, hiszem, hogy erősítés lesz számunkra – mondta Horváth Ferenc, a Haladás vezetőedzője. – Golodiuk mellett még egy támadót szeretnénk igazolni, meglátjuk, ebből mi valósul meg.

                                                 Oleg Golodiukot Horváth Ferenc is köszöntötte

Golodiuk a vasiak negyedik téli igazolása. Előtte a volt honvédos védekező középpályás, Holdampf Gergő, a legutóbb a szlovák Slovan Bratislavában futballozó belső védő Saláta Kornél, valamint fél évre kölcsönben a Ferencváros futballistája, az irányító középpályás, Rui Pedro érkezett.

A próbajátékon szereplő Mohl Dáviddal kapcsolatban még nem született döntés.

További hírek

Megtekintés
A listavezetőhöz látogatunk

A labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a listavezető Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára.
0 0 0 2019.08.24. 10:20
Megtekintés
Lezárta a meccset

A Szombathelyi Haladás támadója, Eszlátyi István találatával végképp elillantak a szolnoki remények.
1 0 0 2019.08.22. 15:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink