Szombathelyi Haladás


Irány Törökország!


2019.01.18. 15:00
Pum András

Péntek délután Bécsből elrepült az egyhetes törökországi edzőtáborba a Szombathelyi Haladás.

Péntek délután elrepült egyhetes törökországi edzőtáborába a Haladás. A vasiak busza 10 órakor indult Szombathelyről, az Antalyába induló repülőgép pedig 14 órakor szállt fel a schwechati légikikötőből. A zöld-fehérek az Antalyától 25 kilométerre fekvő Larában, az ötcsillagos Hotel Fame Residence-ben szállnak meg. A napi két tréninget a szállodától ötperces sétára lévő edzőcentrumban tartja a szakmai stáb.

Három felkészülési találkozót vívnak a vasiak: vasárnap a kazah másodosztály bajnoka, az FC Okhzetpes lesz Jagodicsék ellenfele, kedden a román első osztály negyedik helyén álló Sepsi OSK, míg csütörtökön a román első liga 14. helyezettje, az FC Voluntari lesz az edzőpartner. A csapatok Törökországban egyeztetnek a kezdési időpontokról.

Az utazó keret. Király, Rózsa, Gyurján – kapusok. Habovda, Schimmer, Tamás, Kolcák, Saláta, Nyári, Németh Milán – védők. Mészáros, Rácz, Holdampf, Grumics, Németh Márió, Jagodics, Rui Pedro, Ofosu, Halmosi, Daushvili – középpályások. Gaál, Funso, Priskin, Rabusic – támadók.

Stáb: Horváth Ferenc vezetőedző, Szamosi Tamás, Desits Szilárd másodedzők, Borsos Vilmos kapusedző, dr. Prugberger Simon orvos, Orbán Gergő, Varga Attila masszőrök, Lukács Tihamér erőnléti edző, Tóth Miklós ügyvezető igazgató, Vörös Csaba technikai vezető, Kocsis Milán marketingmenedzser.

Bosnjak Predrag vállsérülése miatt nem utazik, míg Jancsó Andrásnak továbbra sem jött rendbe a begyulladt körme, így ő is Szombathelyen marad. Kovács Lóránt sem utazott el, a középpályás vélhetően távozik a Haladástól.

További hírek

Megtekintés
A Kelen ellen kezd a Haladás-Viktória FC

A szlovák és a szlovén bajnokot is legyőzte a felkészülési mérkőzések során a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata.
0 0 0 2019.08.17. 16:00
Megtekintés
Az első győzelemre készülünk

A labda­rúgó NB II negyedik fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Szolnoki MÁV FC-t fogadja.
0 0 0 2019.08.17. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink