Szombathelyi Haladás


Döntetlen Gyirmóton


2019.01.12. 13:30
haladas.hu

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Szombathelyi Haladás gólnélküli döntetlent játszott az NB II. listavezetőjének otthonában.

Gyirmót FC-Győr-Szombathelyi Haladás 0-0. – Gyirmót, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Horváth P.

Haladás: Rózsa - Habovda, Kolcák, Tamás, Bosnjak - Mészáros, Daushvili, Jagodics, Gaál - Funsho, Priskin.

II. félidő: Rózsa (Hegyi) - Schimmer, Grumics, Nyári, Németh Milán - Rácz, Németh Márió, Holdampf, Kovács L.- Ofosu, Rabusic. Edző: Horváth Ferenc.

Az első negyedóra kiegyenlített, kemény, harcos futballt hozott, elsősorban a gyirmótiak futballoztak a kelleténél kicsit agresszívabban. Aztán fölénybe kerültek a szombathelyiek, Funsho egymaga három gólt is szerezhetett volna. A tizedik percben a nigériai csatár egyedül tört kapura, de 16 méterről a jobb sarok mellé lőtt. Nyolc perccel később a kapussal állt szemben, de a bal sarok mellé helyezett. A 30. percben Funsho lefutotta a védőket a bal szélen,  de ziccerből a bal sarok mellé helyezett. A második félidőre teljes kezdőcsapatát lecserélte Horváth Ferenc, noha az iram kicsit visszaesett, a küzdelemre nem lehetett panasz.Az 57. percben Németh Márió szöktette Ofosut a bal szélen, a támadó beadását azonban kivágták a védők.A 65. percben Ofosu bal oldali beadását Holdampf hat méterről fölé fejelte.A 90. percben tűzijáték alakult ki a hazai kapu előtt, de a vasi lövések háromszor is kivágódtak a gyirmóti védőkről.

A küzdelmes mérkőzésen a Haladás jóval több ziccert alakított ki ellenfelénél.

További hírek

Megtekintés
Távoli túrák: Kisvárda, Debrecen

Az MLSZ kihirdette a labdarúgó NB I 29. és 30. fordulójának pontos programját és televíziós közvetítéseit. A Haladás ezúttal sem került tévéképernyőre.
0 0 0 2019.03.21. 15:00
Megtekintés
Hivatalos: három meccsre tiltották el Királyt

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága három bajnoki mérkőzésre eltiltotta az FTC (0-2) ellen kiállított Király Gábort.
0 0 0 2019.03.20. 19:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink