Szombathelyi Haladás


Remek körülmények várják a Halit


2019.01.05. 21:10
haladas.hu

Ötcsillagos hotel, négy füves edzőpálya, három edzőmérkőzés Törökországban.

Mint arról korábban beszámoltunk,  január 18-25 között a törökországi Larában edzőtáborozik a Szombathelyi Haladás. A zöld-fehérek az ötcsillagos Hotel Fame Residence-ben vernek tanyát. A mieink a szállodától mindössze ötpercnyire lévő edzőközpontban tréningezhetnek nap mint nap, ahol négy füves pálya áll rendelkezésükre. Abban az időben egyébként a Budapest Honvéd is Larában edzőtáborozik.

A vasiak január 22-én a 14 csapatos román első osztály negyedik helyén álló Sepsi OSK, 24-én a román sereghajtó FC Voluntari ellen vívnak edzőmeccset. A harmadik ellenfél vélhetően egy kazah csapat lesz - de napokon belül ez is kiderül.

Az NB I-es csapatok közül egyébként csupán a Debrecen marad télen Magyarországon, a többiek Egyiptomban (Kisvárda), Törökországban (Paks, FTC, Újpest, Honvéd, MTK, Diósgyőr, Mezőkövesd) és Spanyolországban (Vidi, Puskás Akadémia) készülnek a tavaszra.

További hírek

Megtekintés
Lurkó és Illés Akadémia-diadal

A Lurkó UFC az U11-es, az Illés Akadémia az U13-as korosztályt nyerte meg a Haladás VSE által rendezett Decathlon Kupa labdarúgótornát.
0 0 0 2019.09.17. 15:30
Megtekintés
Lélektelenül soha!

A Merkantil Bank Liga NB II. 9. fordulójának hétközi mérkőzésén szerdán 16 órakor a Szombathelyi Haladás a Békéscsaba 1912 Előre vendége lesz.
0 0 0 2019.09.17. 14:45

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink