Szombathelyi Haladás


Újabb fejlesztések a Király Sportlétesítményben


2018.12.06. 21:50
haladas.hu

Egy kétszintes épületet, valamint egy kis és egy nagy méretű műfüves pályát adtak át csütörtökön impozáns ünnepség keretében a Király Sportlétesítményben.

A Király Sportlétesítmény 15 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit – a 108-szoros válogatottsági rekorder kapus, Király Gábor önerőből hozta létre a sportcentrumot. A Király Sportegyesület sportolói létszáma évről évre emelkedett, ma már 260 igazolt utánpótláskorú labdarúgóval rendelkezik. Szükség volt a bővítésre, fejlesztésre. Csütörtökön jelentették be, hogy a sportlétesítmény egy új, 1000 négyzetméteres körpanorámás szülői váróval, öltözőkkel rendelkező kétszintes épülettel bővült. Valamint átadtak egy parafagranulátumos, ízületkímélő, környezetbarát kis- és nagyméretű műfüves pályát is.

De még nincs vége a fejlesztéseknek, a következő lépés egy rehabilitációs központ felépítése lesz. A Magyar Labdarúgó Szövetség részéről dr. Vági Márton főtitkár, míg Magyarország kormánya képviseletében Takács Mihály, a miniszterelnök sportért felelős tanácsadója méltatta a Király Sportegyesületet és köszönte meg Király Gábornak, hogy a külföldön szerzett tapasztalatait itthon, a magyar futball érdekében kamatoztatja.

Az avatón egyébként ott volt a Szombathelyi Haladás sportigazgatója, többségi tulajdonosa, Illés Béla, ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós, vezetőedzője, Horváth Ferenc, valamint néhány labdarúgója, így Rózsa Dániel, Gyurján Márton, Halmosi Péter, Priskin Tamás.

                                                               Fotók: kiralysportletesitmeny.hu

További hírek

Megtekintés
Eredményes szezont zártak a lányok

A tavalyihoz képest egyet előrelépve a negyedik helyen zárt a Haladás-Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata
0 0 0 2019.06.26. 16:10
Megtekintés
Edzőmeccs a Mattersburg ellen

Pénteken 18 órakor Schachendorfban lép pályára a Szombathelyi Haladás.
0 0 0 2019.06.26. 12:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink