Szombathelyi Haladás


Magyar Kupa: Iváncsán a Hali


2018.12.04. 19:00
Pum András

A labdarúgó Magyar Kupában legjobb 16 közé jutásért szerdán 12 órakor a Szombathelyi Haladás az NB III-as Iváncsa otthonában lép pályára.

A Fejér megyei Iváncsa együttese a 16 csapatot számláló NB III. Közép-csoportjának kilencedik helyén áll. A Domján Attila vezette együttes egyébként fennállása legnagyobb sikerét érte el, amikor 2017 nyarán feljutott a harmadosztályban. A kupában az előző két körben két harmadosztályú csapatot búcsúztatott – a 6. fordulóban Nagykanizsán 1-0-ra nyert, majd odahaza ugyanilyen arányban verte a Pápai Perutzot. A Haladás a hatodik körben 2-0-ra nyert az NB III-as Csepel otthonában, majd 3-1-re a megyei I-es Szarvas vendégeként.

- Komolyan vesszük a mérkőzést, hiszen minden apró sikerre szükségünk van – mondta Horváth Ferenc, a Szombathelyi Haladás edzője. – Remélem, akik pályára lépnek, mindent megtesznek a Haladás sikeréért. Természetesen a továbbjutás a célunk. Sem sérült, sem eltiltott játékosunk nincs. Összeállítást még nem tudok mondani, de biztosan lesznek változások a Diósgyőr ellen kezdőcsapathoz képest.

- Megvan a heti ritmus, ahogy készülünk a mérkőzésekre, ezt tesszük most is - mondta Domján Attila, a hazaiak edzője az iváncsai csapat honlapján. - Örülünk, hogy egy nagy múltú NB1-es egyesülettel tudunk játszani. Megítélésem szerint eddig is sikeres a kupaszereplésünk, mert két NB3-as csapatot is búcsúztattunk. Nekünk ezen a meccsen nincs semmi veszíteni valónk. Ha a Haladás továbbjut mindenki bólint, hogy papírforma. Ha esetleg tudnánk meglepetést okozni arra felkapná a fejét minden labdarúgásban kicsit is jártas ember!     

További hírek

Megtekintés
Jegyinfo a szombati bajnokira

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Mol Vidi FC vendége lesz. A találkozóra elővételben is megvásárolhatók a vendégbelépők.
0 0 0 2019.02.21. 10:00
Megtekintés
Biztató eredmény a visszavágóra

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Szombathelyi Haladás gólnélküli döntetlent játszott a Mezőkövesddel.
0 0 0 2019.02.20. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink