Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ


2018.12.01. 20:00
haladas.hu

így látta a Szombathelyi Haladás-Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzést Horváth Ferenc vezetőedző.

Horváth Ferenc: - Nagyon nehéz első félidőn voltunk túl, nagyon görcsösen, önbizalom nélkül játszott a csapat. Ez nem nagy meglepetés, hónapok óta az utolsó helyen álló csapat, nem is várható, hogy a fülükön táncoltassák a labdát a játékosok. Gyenge teljesítményt láthattunk, keveset vállaltunk, keveset passzoltunk, elrugdostuk a labdát, a DVTK viszont jól játszott az első játékrészben. A félidőben azt kértem, hogy futballozzanak, hiszen azért lettek a Haladás játékosai, mert jó futballisták. Ezt követően az első tíz perc jól nézett ki, de el kell ismerni, a diósgyőri kontrák veszélyesek voltak. Ekkor már megteremtettük azokat a lehetőségeket, amiből gólt lőhettünk volna, megvoltak a területek, ahol be szerettünk volna menni a DVTK mögé, azonban nem voltunk eredményesek, mert nem volt meg a kellő minőség. 
A mérkőzés előtt azt mondtam volna, hogy egy pont csalódás lenne, de az első félidő után örültem volna az egy pontnak, most nehéz eldönteni, mit érzek. Azt gondolom, a két félidő alapján igazságos döntetlen született. Minden pontot meg kell becsülnünk.

További hírek

Megtekintés
A Diósgyőrt fogadják a lányok

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t látja vendégül.
0 0 0 2019.09.20. 14:30
Megtekintés
Összefoglaló a békéscsabai meccsünkről

Három és fél perces anyag a szerdai, 2-2-re végződött bajnokiról.
1 0 0 2019.09.19. 23:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink