Szombathelyi Haladás


U14-es és U17-es Illés Akadémia-Haladás diadal


2018.11.27. 19:10
Pum András

Az I. osztályú labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulójában az U14-es és U17-es együttes is szép győzelmet aratott. Szombaton a 8. fordulóból elmaradt mérkőzésekkel zárul az őszi szezon.

U14
Békéscsaba–Illés-Haladás 0-1 (0-0). – Békéscsaba, vezette
: Mihálik. 
Illés-Haladás: Olasz – Varga D. (Stifter), Szvoboda, Bolla, Papp (Varga O.), Mozsár, Frák, Fábiánkovits (Somfalvi), Kovács B., Bonyhárd (Mohos), Udvardi (Vékony). Edző: Noé Dávid.
A hosszú utazás ellenére a vasiak már a mérkőzés elején nagy nyomást gyakoroltak a hazaiakra, több nagy helyzetet is kidolgoztak és kihagytak. Az Illés-Haladás erejét mutatja, hogy a csereként beszálló játékosok ismét hozzá tudták tenni csapatuk sikeréhez. Noé Dávid együttese nagyszerű győzelmet aratott a fizikálisan erős, ívelgetős futballt játszó békéscsabaiak ellen. A vasi csapatban valamennyi játékos jó teljesítményt nyújtott Gólszerző: Vékony.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 31, 2. FTC 31, 3. Vasas  29, ... 9. Illés-Haladás 20. 
15. forduló, szombat, 14.00: Illés-Haladás–Diósgyőri VTK.
 

U15
Békéscsaba–Illés Akadémia-Haladás 0-0. – Békéscsaba, vezette:
Modes.
lllés-Haladás: Simon – Bogdányi, Kállai, Borbács (Vigh), Tama, Kovács P. (Bolla), Horváth K. (Németh Á.), Pataki, Iván, Miszori, Bátori-Tóth. Edző: Sipos Norbert.
A szombathelyiek uralták a mérkőzést, ám ezúttal sem tudták kihasználni helyzeteiket, így meg kellett elégedniük a döntetlennel.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 40 pont, 2. Vidi 35, 3. Honvéd 29, ... 8. Illés-Haladás 18.
15. forduló, szombat, 12.00: Illés-Haladás–Diósgyőri VTK.
 

U16
Illés-Haladás–Puskás Akadémia 1-1 (1-0). – Illés Akadémia, vezette
: Nedvesi.
Illés-Haladás: SENKÓ – Reseterits, SIMON, Baranyai, Tóth Á. (Bunevácz), PALKÓ, Doncsecz (Dezamits), HORVÁTH R. (Heiter), MARKÓ, ROSNER, Szabó B. (Varga M.). Edző: Németh Richárd.
Az első félidőben jól védekeztek a vasiak és megvoltak a lehetőségeik, amelyek közül egyet gólra váltottak. A második félidőben nagy nyomást helyeztek a vendégek a szombathelyi kapura, ám a hazaiak labdaszerzés után formás akciókat vezettek. A felcsútiak a 88. percben kiegyenlítettek. Ezt követően viszont két meccslabdát is elrontottak az Illés-Haladás futballistái. Reális eredmény született. Gólszerző: Horváth R.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 31, 2. MTK 26, 3. Puskás Akadémia 21, ...6. Illés-Haladás 16.

8. forduló, szombat, 12.00: Győri ETO-Illés-Haladás

                                                  Horváth Rajmund szerezte az U16-os csapat találatát

U17
Illés-Haladás–Puskás Akadémia 3-1 (0-0). – Illés Akadémia, vezette: Magyar.
Illés-Haladás: HEGYI – Auer, Debreceni (Jakab), Woth, Szalay (VOLTER), Vajda, BASICS, Kállai, SCHUSZTER, Csomós, TÓTH M. Edző: Oross Márton.
 Nagyon jó mérkőzést vívott a két csapat. A vendégek jutottak előnyhöz, ám a szombathelyiek az utolsó tíz percben szép gólokat szerezve megfordították az eredmény állását. A vasi együttes teljesen megérdemelten nyert és előkelő helyről, a dobogó harmadik fokáról várhatja a tavaszi folytatást. Gólszerzők: Tóth M., Csomós, Volter.
A bajnokság állása: 1. Honvéd 25, 2. MTK 25, 3. Illés-Haladás 21. 

8. forduló, szombat, 12.00: Győri ETO-Illés-Haladás
 

U19
Diósgyőri VTK–Illés-Haladás 1-0 (1-0). – Miskolc, vezette:
Németh G. 
Illés-Haladás: Kiss Á. – Bognár, Nyári P., Halmai (Nyíri), Illés, Tóth-Gábor, Kiss B., Balogh F. (Füleki), Bolla, Szekér (Szilágyi), Oláh. Edző: Németh Szabolcs.
Végig a szombathelyiek irányították a játékot, ügyesen adogattak, rengeteg ziccert és még tizenegyest is hibáztak. A diósgyőriek egyetlen lövésükből gólt szereztek. Az illés akadémisták jól futballoztak, de az i-re nem sikerült feltenniük a pontot.
A bajnokság állása: 1. MTK 29, 2. Debrecen 26, 3. Győri ETO 19,... 5. Illés-Haladás 15.  

8. forduló, szombat, 10.00: Illés-Haladás-Győri ETO

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink