Szombathelyi Haladás


Nyertes bérletes


2018.10.05. 22:30
haladas.hu

Joó Gábor egy két fő részére, két éjszakára szóló bükfürdői all inclusive pihenést nyert.

A Szombathelyi Haladás-Paks mérkőzés előtt a bérletet vásároló szurkolóink között egy, a négycsillagos bükfürdői Hotel Danubius Health Spa Resortba két fő részére szóló, három napos, két éjszakás pihenést sorsoltunk ki - all inclusive ellátással. Nos, Fortuna a szombathelyi Joó Gábornak kedvezett, aki a mérkőzés szünetében vett át nyereményét.

- Nem csak a futball, hanem a sakk által is kötődőm a Halihoz, ugyanis itt, a Haladás VSE-ben sakkozom - mondta a boldog nyertes. - Harminc éve játszom és körülbelül annyi ideje járok Hali-meccsre is. Noha az elmúlt években Sopronba ritkán jutottam el, mióta ismét Szombathelyen játszunk, minden meccsen ott vagyok. Hogy miért előnyös bérletet váltani?Többek között azért, mert így nem kell sorban állnom jegyért, fix helyről nézhetem a mérkőzéseket, no és jobban is megéri, mintha minden bajnokira külön belépőt váltanék. Ami a csapatot illeti, úgy látom, picit a védelmet kell rendbe szedni, de bízom bent, hogy az új edzővel, Horváth Ferenccel bentmarad a csapat.

                                          Bérletesünk, Joó Gábor (jobbról) értékes nyereménnyel gazdagodott

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink