Szombathelyi Haladás


Háromgólos siker


2018.09.30. 19:50
Pum András

A női labdarúgó NB I. 6. fordulójában a Haladás-Viktória három góllal verte az újonc Magyar Labdarúgó Egyetemet.

Haladás-Viktória FC–Magyar Labdarúgó Egyetem 3-0 (1-0). – Király Sportlétesítmény, 80 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Juhász.

Haladás-Viktória FC: DÖMSÖDI – Kopcsándi (Fábián, 61.), BALOGH, Tálosi, Sitku (Kovács V., 77.) – Tóth A. – Szakonyi, Rácz, MANHART, Öreg – Siklér (Fördős, 76.). Edző: Simon Attila.
Magyar Labdarúgó Egyetem: Bocz – Ács, Grécs (Seres, 69.), Fábián, Bojcic – Karlovecz (Világos, 77.), Vári, Hajnal, Derkács – Fábián, Hartmann. Edző: Rack Róbert.

                                                        Heike Manhart két gólt szerzett

A szombathelyiek már a kezdést követen magukhoz ragadták a kezdeményezést, és saját térfelükre szorították a vendégeket. Sok helyzetet elrontottak a hazaiak, de csak idő kérdése volt, mikor törik meg a jég. A 37. percben bal oldali szögletvariáció után Szakonyi emelt középre, Siklér öt méterről a léc alá fejelt (1-0). 
Szünet után sem változott a helyzet, a vendégek tíz emberrel védekeztek. Negyedórával a lefújás előtt Manhart 30 méteres szóló után 16 méterről, balról, jobbal a bal sarokba lőtt (2-0). Egy perccel a lefújás előtt Rácz tálalt Manhart elé, az osztrák légiós hét méterről a jobb sarokba helyezett (3-0). A végeredmény nem tükrözi hűen a két csapat közötti, tudásbeli különbséget, a vasiak jóval nagyobb arányban is nyerhettek volna. Gólszerzők: Manhart 2 (75., 89.), Siklér (37.).
Simon Attila: – Lehet, hogy a színvonal nem verdeste az eget, de emiatt nem dőlök a kardomba, mert a felnőttfutball a győzelemről szól, nem másról. Ettől persze még nem tetszett, hogy a játék olyan volt, amilyen.

További eredmények: Diósgyőr–MTK 1-1, Astra–Szent Mihály 3-0, Győri ETO–FTC 0-1.

A válogatott máltai edzőtáborozása miatt a hétvégén nem rendeznek fordulót.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink