Szombathelyi Haladás


Három Illés Akadémia-diadal


2018.09.04. 21:00
Pum András

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok második fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai a debreceniekkel játszott.

U14
Illés Akadémia-Haladás–Debrecen 0-5 (0-1). – Illés Akadémia, vezette
: Domján.
Illés Akadémia-Haladás: Olasz (Pataki) – Stifter (Papp), Varga D., Szvoboda, Mozsár (Magyar), Vékony, Fábiánkovits (Ligeti), Kovács B., Somfalvi, Mohos, Udvardi. Edző: Noé Dávid.
Az első félidőben jobban futballoztak ellenfelüknél a vasiak, több ziccert is kialakítottak, de kihagyták helyzeteiket. Szünet után felülkeredett a Debrecen az ekkorra már több sérült játékosát is nélkülöző hazaiak ellen.
3. forduló, szombat, 12.00: FTC-Illés Akadémia-Haladás.

U15
lllés Akadémia-Haladás–Debrecen 1-0 (1-0). – Illés Akadémia, vezette
: Vass.
Illés Akadémia-Haladás: Simon – Bogdányi, Miszori, Bolla, Kállai, Borbács, Horváth J. (Frák), Kovács P., Bátori-Tóth, Pataki, Knizs (Várnai). Edző: Sipos Norbert.
Megérdemelt hazai siker született. Gólszerző: Kállai.
3. forduló, szombat, 12.00: FTC–Illés Akadémia-Haladás

U16
Debrecen-Illés Akadémia-Haladás 0-1 (0-0). – Debrecen-Pallag, vezette
: Zahorán.
Illés Akadémia-Haladás: FEKETE – Tóth Á. (Reseterits), Doncsecz (Varga M.), Horváth R., MARKÓ, Tarján, ROSNER (Simon), BUNEVÁCZ, Szabó B., Dezamits, SENKÓ. Edző: Németh Richárd.
Noha a hazaiak kezdték jobban a mérkőzést, hamar átvették a játék irányítását a vasiak. Az első félidőben még csak kisebb, szünet után viszont már nagyobb helyzeteket is kidolgoztak a szombathelyiek. A 82. percben egy szép kontra után Bunevácz megszerezte a győztes találatot. Az egységes, mentálisan erős vasiak megérdemelten hozták el a három pontot. Gólszerző: Bunevácz.
3. forduló, szombat, 12.00: Illés Akadémia-Haladás–FTC

U17
Debrecen–Illés Akadémia-Haladás 4-1 (2-0). – Debrecen, vezette
: Sándor.
Illés Akadémia-Haladás: Hegyi – Woth, Szalay, Jakab (Tóth M.), Volter (Herczeg), Vajda, Basics (Auer), Kállai, Füzik (Szecsődi), Schuszter, Csomós. Edző: Oross Márton.
Az első fél órában jobban futballoztak ellenfelüknél a szombathelyiek, fél tucat szögletet lőttek, és több lehetőséget is kidolgoztak. A hazaiak egy kósza ellenakció után megszerezték a vezetést, ami kissé megrogyasztotta a vendégeket. Aztán hiába védett tizenegyest Hegyi, a kipattanót gólra váltották a debreceniek. Szünet után egy szöglet után újabb gólt szereztek a vendéglátók. Habár jobban futballoztak ellenfelüknél a vasiak, újabb gólt a hazaiak szereztek. A meccs pozitívuma, hogy a vendégek nem adták fel, és az utolsó pillanatban sikerült szépíteniük. Gólszerző: Schuszter.
3. forduló, szombat, 12.00: Illés Akadémia-Haladás–FTC

U19
Illés Akadémia-Haladás-Debrecen 2-0 (0-0). – Illés Akadémia, vezette
: Rózsa
Illés Akadémia-Haladás: KISS Á. – Bokor, NYÁRI, Szilágyi, Illés (Nyíri), Tóth-Gábor (Horváth M.), Füleki, Kiss B., Balogh F., BOLLA, Szekér (Edelényi). Edző: Németh Szabolcs.
Nagyon küzdelmes mérkőzést vívott a két csapat. Az első félidőben meddő mezőnyfölényben futballoztak a hazaiak, a debreceniek fegyelmezetten visszaálltak. A vasiaknak csak egy-két kisebb lehetőségük akadt. Szünet után Bolla góljával megszerezte a vezetést az Illés Akadémia, ezt követően a hajdúságiak feljebb tolták állásaikat, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A vasiak előtt néhány kecsegtető kontra adódott. A ráadásban Nyári szabadrúgásgólja eldöntötte a három pont sorsát. Küzdelmes mérkőzésen szerezte meg a győzelmet a hazai együttes. Gólszerzők: Bolla, Nyári.
3. forduló, szombat, 12.00: FTC-Illés Akadémia-Haladás.

                                                        Bolla Gergő szerezte az első U19-es gólt

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink