Szombathelyi Haladás


Debrecenben a Haladás


2018.08.31. 21:10
Pum András

A labdarúgó NB I. hetedik fordulójában szombaton 17 órakor (Tv: M4 Sport) a Szombathelyi Haladás a Debreceni VSC otthonában lép pályára.

Jól szerepel a bajnokságban a negyedik helyen álló, kilenc pontos Debrecen. A Herczeg András irányította hajdúsági gárda odahaza három meccséből egyet megnyert – Diósgyőr 2-0 – kétszer döntetlent játszott – Mezőkövesd 1-1, MTK 3-3. Idegenben 1-0-ra nyert Felcsúton, 1-1-re végzett a bajnoki címvédő Vidivel. Legutóbb viszont „légy került a levesbe”, simán, 3-0-ra kikapott a Honvédtól. A hajdúságiakat erősíti a korábban Szombathelyen futballozó – illetve sérülése miatt alig-alig szereplő – spanyol Ezequiel Calvente.

A tizedik helyen tanyázó, négy pontos Haladás az eddigi hat fordulóban egy-egy győzelem és döntetlen mellett négyszer kikapott – legutóbb az MTK vette el az új stadion veretlenségét.

- Mióta a Haladásnál edzősködöm, először veszítettünk hazai pályán – mondta Michal Hipp, a vasiak vezetőedzője. – De hozzá kell tenni: egy nagyon jó ellenféltől kaptunk ki. A héten részletesen kielemeztük a mérkőzést, megnéztük, hol követtünk el hibákat, remélem a fiúk tanultak belőle. Nem jó a táblázatra nézni, de nincs idő szomorkodni, újabb mérkőzés vár ránk. Mindenképpen szeretnénk feljebb lépni a tabellán. Ami a debrecenieket illeti, látszik, hogy mit akarnak játszani s azt meg is tudják valósítani. Gyorsan mennek át védekezésből támadásba, és nagyon erős a támadójátékuk. Továbbra is vannak problémáink az összeállítást illetően. Grumics és Jagodics eltiltása ugyan lejárt, viszont Bosnjak és Kovács továbbra is sérült, míg Lyng az Achillesével bajlódik. Pontot, pontokat várok Debrecenben. Várható összeállítás: Király – Schimmer, Benes, Kolcák, Németh Milán – Jagodics, Grumics – Mészáros, Rácz, Halmosi – Rabusic.

                           Habovda jól játszott az MTK ellen - Debrecenben valószínűleg a kispadon kezd

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink