Szombathelyi Haladás


Diósgyőrben a Hali


2018.08.17. 22:00
Pum András

A labdarúgó NB I. ötödik fordulójában szombaton 19.30-kor a Szombathelyi Haladás a Diósgyőri VTK vendégeként lép pályára

Négy mérkőzés: egy döntetlen, három vereség – beragadt a rajton a házigazda, az utolsó előtti, 11. helyen álló Diósgyőri VTK. A miskolciak mindhárom idegenbeli meccsüket elbukták – FTC 1–4, Debrecen 0–2, MTK 0–1 – egyetlen pontjukat a tavasszal átadott stadionjukban szerezték a Puskás Akadémia (1–1) ellen. Nemcsak a gyenge kezdés borzolhatja a piros-fehér drukkerek idegeit, hanem az is, hogy két játékosukat, Busai Attilát és az exszombathelyi Ugrai Rolandot a tartalékcsapatba száműzte a spanyol tréner, Fernando Fernandez. A hírek szerint nem a képességük, sokkal inkább hozzáállásuk nem volt megfelelő. Ami a Haladást illeti, a múlt heti, Puskás Akadémia (2–1) elleni győzelem úgy kellett, mint egy falat kenyér, a sikernek köszönhetően a vasiak a nyolcadik helyen állnak.

- Nagyon fontos volt számunkra a legutóbbi fordulóban a Puskás Akadémia ellen aratott 2-1-es siker, főleg a második félidei teljesítményünkre építhetünk – mondta Michal Hipp, a Szombathely Haladás vezetőedzője. – A fi úk átérezték, milyen fontos mérkőzés előtt álltunk. Ez a három pont azért is fontos volt, mert így nyugodtabban és jó hangulatban készülhettünk a szombati bajnokira. Ami a diósgyőri mérkőzést illeti, tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Tudjuk, hogy eddig nem szerepelt jól és vannak gondjai a hazai együttesnek. Tiszteljük, elismerjük ellenfelünket, de természetesen szeretnénk pontot, de inkább pontokat szerezni. Jagodics és Priskin eltiltott, Kolcák, Gaál pedig sérült. Várható összeállítás: Király – Schimmer, Benes, Tamás, Bosnjak – Jancsó, Grumics – Mészáros, Rácz, Halmosi – Rabusic.

A vasiak a péntek délutáni edzést követően útra keltek, az éjszakát Miskolcon töltik

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink