Szombathelyi Haladás


Hengereltek Horvátországban a lányok


2018.08.12. 21:00
haladas.hu

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás-Viktória FC simán verte horvát riválisát.

ZNK Katarina Zrinskij–Haladás-Viktória FC 0–11 (0–4). – Novo Selo Rok, női felkészülési labdarúgó-mérkőzés.
Haladás-Viktória: Bíró (Dömsödi, 60.) – Kopcsándi (Kovács V., 60.), Balogh (Fördős, 46.), Tálosi, Kiss Zs. (Sitku, 46.) – Fábián – Rácz (Király, 46.) , Harsányi – Manhart (Pupos, 46.) – Szakonyi, Öreg. Edző: Simon Attila.

A Haladás-Viktóriában egyedül Siklér Kinga hiányzott, a támadó bokasérülése miatt nem szerepelhetett. A legutóbb a horvát első osztály hatodik helyén végzett Zrinskij ellen végig a szombathelyiek irányították a mérkőzést. Már a találkozó elején letámadták ellenfelüket, és térfelükön sok labdát szereztek. Frissen mozogtak a vasi lányok; az első félidőben rengeteg helyzetet kidolgoztak, ám ezeknek csak egy részét értékesítették. Szünet után sokat javult a vendégek helyzetkihasználása, akik kiütéses győzelemmel hangoltak a bajnokságra. A mérkőzésen régi-új csapatában megszerezte első gólját, a Hollandiából visszatért Rácz Zsófia. Gólszerzők: Manhart 2, Szakonyi 2, Öreg 2, Rácz, Tálosi 2, Fábián, Pupos.

                            Szakonyi Emese két gólt szerzett

Simon Attila: – Frissen, jó felfogásban futballoztunk, sok helyzetet kialakítottunk, ám csak a lehetőségeink körülbelül felét értékesítettük.

A Haladás-Viktória a nyitófordulóban szombaton 15.30-kor a Haladás-stadionban fogadja a Ferencvárost.

További hírek

Megtekintés
Egy félidőnyi jó futball

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Haladás Viktória hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől.
0 0 0 2024.04.17. 21:00
Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink