Szombathelyi Haladás


Eltörött Kristián Kolcák orra


2018.08.12. 09:50
haladas.hu

Szlovákiai védőnket nem kell műteni s ha elkészül az arcmaszkja egy-két héten belül játszhat.

A szombat esti Szombathelyi Haladás-Puskás Akadémia (2-1) mérkőzés 76. percében a vasi tizenhatoson belül Kristián Kolcák és Kiss Tamás egyszerre ugrott fel a labdáért, s ütköztek. Ennek következtében szlovák védőnket ápolni kellett s le is kellett cserélni. Ezt követően - még a mérkőzés alatt - Mikóczi Péter csapatmenedzser társaságában - a Markusovszky Kórházba autóztak, ahol a CT-vizsgálat megállapította: Kolcák orra eltörött, s körübelül 3-4 hét pihenő vár rá.

Jó hír viszont, hogy nem kell műteni s amennyiben elkészül a speciális arcmaszkja, elképzelhető, hogy a következő fordulóban, Diósgyőrben már pályára léphet. Kolcák egyébként arra nem emlékszik, hogy Kiss fejével, vagy esetleg hátával találkozott-e a levegőben. A védő a körülményekhez képest jól van, otthonában pihen.

További hírek

Megtekintés
Lurkó és Illés Akadémia-diadal

A Lurkó UFC az U11-es, az Illés Akadémia az U13-as korosztályt nyerte meg a Haladás VSE által rendezett Decathlon Kupa labdarúgótornát.
0 0 0 2019.09.17. 15:30
Megtekintés
Lélektelenül soha!

A Merkantil Bank Liga NB II. 9. fordulójának hétközi mérkőzésén szerdán 16 órakor a Szombathelyi Haladás a Békéscsaba 1912 Előre vendége lesz.
0 0 0 2019.09.17. 14:45

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink