Szombathelyi Haladás


Hasznos edzőmérkőzés


2018.08.07. 23:00
haladas.hu

Az Illés Akadémia U19 és a Szombathelyi Haladás vegyes csapata háromgólos vereséget szenvedett a szaúd-arábiai Al-Quadsiah együttesétől.

Al-Quadsiah FC (szaúd-arábiai)–Illés Akadémia U19-Szombathelyi Haladás 3-0 (2-0). – Rudersdorf, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Illés Akadémia U19-Szombathelyi Haladás: Gyurján - Kiss B., Bolla, Tamás, Füleki – Pinte, Kovalovszki, Petró, Jancsó, Lyng – Priskin. Az 55. pectől: Kiss Á. – Horváth M., Bokor, Nyári, Edelényi – Szilágyi, Oláh, Illés, Halmai, Szekér – Tóth-Gábor. Edzők: Desits Szilárd, Németh Szabolcs.

A Szombathelyi Haladásban kevesebb lehetőséget kapott játékosokból valamint az U19-es bajnokságot nyert Illés Akadémia-Haladás futballistáiból álló vegyes csapat az Ausztriában edzőtáborozó, a szaúd-arábiai bajnokság legutóbbi 12. helyezettje, az Al-Quadsiah ellen lépett pályára. Mezőnyben a szombathelyiek birtokolták többet a labdát, viszont hibáikat a több brazil légióssal is felálló szaúd-arábiaiak könyörtelenül kihasználták. A vasiaknak több helyzetük is akadt, Jancsó András felső kapufát lőtt, és Priskin Tamásnak is voltak komoly lehetőségei.

A kulturált, jó futballt játszó szaúd-arábiai elleni színvonalas összecsapás jól szolgálta a felkészülést.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink