Szombathelyi Haladás


Legyél bérletes és vedd igénybe a 20% kedvezményt!


2018.07.25. 22:00
haladas.hu

Haladás-bérlettel rendelkező szurkolóink a hazai meccsek hétvégéjén nem kevesebb, mint 20% kedvezménnyel vásárolhatnak az Intersport Áruházban.

Minden hazai Haladás-mérkőzés hétvégéjén, szombaton és vasárnap 20% kedvezményt biztosít a Szombathely Centerben található Intersport Áruház valamennyi, nem leárazott termék árából a Hali-bérlettel rendelkező vásárlóknak. A kedvezményt a bérlet tulajdonosa veheti igénybe, más akcióval, kuponnal össze nem vonható.

Mivel július 29-én, vasárnap 18 órakor az Újpest FC-t fogadjuk a Haladás Sportkomplexumban, így bérletes szurkolóink már most szombaton és vasárnap igénybe vehetik a 20%-os kedvezményt!

A boltba a hét elején a Haladás népes küldöttsége is ellátogott, a zöld-fehéreket Csillery Péter ügyvezető igazgató és Vámos Gábor üzletvezető fogadta. Michal Hipp vezetőedző, Tóth Miklós ügyvezető igazgató, Vörös Csaba technikai vezető, valamint a játékosok közül Gyurján Márton, Németh Márió, Bosnjak Predrag, Priskin Tamás, Funsho Bamgboye válogatott a számtalan sportuházati cikk közül.

Egyöntetű véleményük szerint az üzletbe máskor is benéznek!

További hírek

Megtekintés
Győzelem az ETO ellen

A női labdarúgó NB I. 4. fordulójában idegenben nyert biztosan a Haladás-Viktória FC.
0 0 0 2019.09.16. 11:20
Megtekintés
Sajtótájékoztató - Supka Attila

Így látta a Soroksár SC elleni mérkőzést vezetőedzőnk, Supka Attila.
1 0 0 2019.09.15. 21:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink