Szombathelyi Haladás


Belgium lesz a világbajnok?


2018.07.09. 17:00
haladas.hu

A Szombathelyi Swietelsky-Haladástól nyáron távozó, a profi futballal felhagyó belga védő, Stef Wils amondó: nem kérdés, hogy Belgium nyeri a világbajnokságot.

Az oroszországi világbajnokság elődöntőjében kedden 20 órakor Szentpéterváron Franciaország-Belgium találkozót rendeznek. Csapatunk korábbi kiváló védője, Stef Wils szerint hazája nem csak kedden, hanem a vasárnapi döntőben is győzhet.

– Óriási a világbajnoki láz itt, Belgiumban, a szurkolók nem csak abban bíznak, hogy legyőzzük a franciákat, hanem abban is, hogy megnyerjük a világbajnokságot – mondta Stef Wils. – Mindenki hisz a játékosokban, a csapatban. A meccsek idejére szinte elnéptelenednek az utcák, vannak, akik otthon, mások különböző vendéglátóhelyeken szurkolják végig a meccseket. A világbajnokság előtt a közvélemény abban bízott, hogy a negyeddöntőig eljut a válogatott – aztán kap egy kőkemény ellenfelet és kiesik. Ám most már úgy gondoljuk, bármi elképzelhető. Ami a szövetségi kapitány Martinezt illeti, a spanyol szakember több jó taktikai húzással is meglepte a riválisokat. Egyébként évek óta ugyanezek a világklasszis játékosok alkották a csapatot, ám most valódi csapatként is futballoznak. S ne feledkezzünk meg stábjáról, így kiváló segítőjéről, a korábbi francia klasszisról, Thierry Henryről sem. A franciák ellen nagyon nehéz mérkőzésre számítok, nagyon jó csapat a gall, különösen a támadószekcióban találunk kiváló, gyors csatárokat. De úgy érzem, mi megyünk tovább, nálunk több a minőségi futballista. Hogy világbajnok lehet-e Belgium? Természetesen!

 

További hírek

Megtekintés
Jegyinfo a szombati bajnokira

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Mol Vidi FC vendége lesz. A találkozóra elővételben is megvásárolhatók a vendégbelépők.
0 0 0 2019.02.21. 10:00
Megtekintés
Biztató eredmény a visszavágóra

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Szombathelyi Haladás gólnélküli döntetlent játszott a Mezőkövesddel.
0 0 0 2019.02.20. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink