Szombathelyi Haladás


Egy hotelben a Dinamo Zágrábbal


2018.07.04. 08:00
haladas.hu

Remek körülmények között készülnek futballistáink Szlovéniában.

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőtől csütörtökig a magyar határhoz közel fekvő szlovéniai Moravska Teplicébe (Alsómarác) edzőtáborozik a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Vörös Csaba tájékoztatta honlapunkat a körülményekről, a napi munkáról.

A Haladás technikai vezetője elmondta, a hétfői érkezést követően délután már edzettek a játékosok, ezután vacsoráztak a csapat tagjai. Kedden mindenki akkor kelt, amikor akart, de 8.30-ig be kellett fejezni a reggelit. Majd buszra ült a csapat és a szomszédos település pályáján vezényelt edzést Michal Hipp. A tréning 11.30-ig tartott, 12.30-kor következett az ebéd, majd a pihenő.

Tizenhat órakor könnyű snacket fogyasztottak a játékosok, öt előtt tíz perccel Kónya András ismét előállt a busszal, hogy a csapatot elfuvarozza edzésre. A tréning 17 órakor kezdődött és 18.30-ig tartott. Ezután vacsora, és vb-meccsnézés volt a program. Vörös Csabától megtudtuk, akadnak akik a négy csillagos szálloda kávézójában, közösen nézik az esti mérkőzést, mások a szobájukban. A Haladás a Hotel Ajdában vert tanyát, ami négy hotelból álló szállodalánc egyik része. Ebben a hotelben készül a horvát bajnok Dinamo Zagreb és egy arab együttes. 

A mieink szerdán 19 órakort a szlovén másoosztályú NK Nafta Lendava vendégeként lépnek pályára, majd csütörtök délelőtt még Szlovéniában edzenek, aztán hazaindulnak.

További hírek

Megtekintés
Két meccs, egy fontos gól

Az Illés Akadémián nevelkedett Szalay Szabolcs második NB II-es bajnokiján megszerezte első gólját a Szombathelyi Haladásban.
0 0 0 2019.09.19. 19:00
Megtekintés
Így látta a mérkőzést a két vezetőedző

Schindler Szabolcs és Supka Attila értékelte a Békéscsaba-Haladás (2-2) Merkantil Bank Liga-találkozót.
0 0 0 2019.09.18. 21:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink