Szombathelyi Haladás


Második otthona volt Szombathely


2018.07.01. 21:02
Pum András

A Puskás Akadémiához igazolt Kiss Tamás úgy látja: sokat köszönhet az Illés Akadémiának, és a Haladásnak.

Mint arról beszámoltunk, csapatunk immáron volt támadója, Kiss Tamás három évre a Puskás Akadémiához szerződött. Kiss honlapunknak elmondta: szeretett a Haladásban futballozni és hosszas mérlegelés után váltott klubot.

- Hét évvel ezelőtt, 2011 júniusában kerültem az Illés Akadémiára, majd később profi szerződést kaptam a Haladástól - mondta Kiss Tamás. - Nagyon sokat köszönhetek az akadémiának, rengeteget fejlődtem. Nagyon szép éveket töltöttem Szombathelyen, a második otthonom volt, imádtam a Haladásban futballozni, imponált, ahogy a szurkolók rajonganak a csapatért. Boldog vagyok, hogy fiatalon megkaptam a lehetőséget a bizonyításra. Több olyan mérkőzés is volt, amelyre jó visszagondolni: így például a debütálásom, aztán első gólom az NB I-ben, s nem utolsósorban az FTC és a Mezőkövesd elleni találatom. Ami az átigazolásom illeti, már ősszel is akadtak lehetőségek, felmerült, hogy váltok, de úgy éreztem, a Haladásban akarok kiteljesedni. Sajnos a tavasszal kevés lehetőséget kaptam a bizonyításra, pedig mindent megtettem ezért. Úgy éreztem, mindenképpen váltanom kell. Mivel változatlanul voltak lehetőségeim, olyanok, amelyek a Haladás számára is megfeleltek, így mepróbáltam szakmailag a legjobb döntést meghozni. Szüleimmel és menedzseremmel úgy éreztük, szakmailag a Puskás Akadémia biztosítja számomra a legjobb fejlődést. A külföldi lehetőségek is nagyon jól hangzottak, de miután a Puskás Akadémiát meghallgattuk, tudtuk, úgy éreztük, hogy jobb választás Magyarországon maradni.

- Egy ilyen döntés mindig nehéz, de mint korábban említettem, közösen megpróbáltuk a legjobb döntést meghozni - folytatta Kiss. -  Úgy gondolom a Puskás új vezetőedzője, Benczés Miklós a korábbiaknál több lehetőséget biztosít a fiatalok számára és én minden nap azért fogok dolgozni, hogy minél többet játsszak. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Haladásnak és külön köszönetet mondani Mészöly Gézának, Pacsi Bálintnak, Desits Szilárdnak valamint az Illés Akadémián velem foglalkozó valamennyi edzőnek. 

További hírek

Megtekintés
Lurkó és Illés Akadémia-diadal

A Lurkó UFC az U11-es, az Illés Akadémia az U13-as korosztályt nyerte meg a Haladás VSE által rendezett Decathlon Kupa labdarúgótornát.
0 0 0 2019.09.17. 15:30
Megtekintés
Lélektelenül soha!

A Merkantil Bank Liga NB II. 9. fordulójának hétközi mérkőzésén szerdán 16 órakor a Szombathelyi Haladás a Békéscsaba 1912 Előre vendége lesz.
0 0 0 2019.09.17. 14:45

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink