Szombathelyi Haladás


Polgár: Sok jó embert és futballistát ismertem meg


2018.06.23. 23:00
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladástól távozó Polgár Kristóf a szurkolókat is méltatta.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás - immáron csak volt - jobb oldali védője, Polgár Kristóf 2016 nyarán igazolt a Liverpool FC U23-as együtteséből Szombathelyre. A korábban az U19-es U20-as és U21-es válogatottban is szerepelt futballista a Haladásban 42 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett. Mészöly Gézánál, majd az őt váltó Pacsi Bálintnál alapembernek számított, ám Michal Hipp tavaly novemberi érkeztével előbb a csapatból, majd a keretből is kiszorult. Így a vezetőség nem hosszabbította meg június 30-án lejáró kontraktusát. Polgár 42 bajnokin szerepelt zöld-fehérben, egy gólt szerzett.

                                                         Polgár bombagólt lőtt a Mezőkövesdnek

- Először is szeretném megköszönni a klubbnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak ezt a két évet - mondta Polgár Kristóf. -  Rengeteg tapasztalatot és élményt szereztem. Elég, ha csak visszagondolok az első NB I-es meccsre a Groupama Arénában vagy az első gólomra Mezőkövesd ellen, melyekért Mészöly Gézának és Pacsi Bálintnak tartozom hálával, hiszen megkaptam tőlük a lehetőséget és a bizalmat. Sok jó embert ès futballistát ismertem meg csapaton belül és kívül is. Megemlíteném Stef Wilset és David Williams-et, akik mindig hasznos tanáccsal láttak el. Illetve a fiatalabb korosztályt akikkel a szabadidőmet is együtt tudtam tölteni, és ez által barátokra tettem szert. Köszönöm a szurkolóknak, hogy első perctől elfogadtak és megmutatták, milyen a fergeteges hangulat. Nagyon sajnálom, hogy ezt a Rohonci úton nem élhettem át. Nehéz volt megélni a tavaszi szezont. Egy focistának mindig szombatonként kell megmutatnia, milyen keményen dolgozott egész héten. Természetesen csalódott vagyok, hogy erre nem kaptam lehetőséget. A nehéz időszak ellenére is jól éreztem magam Szombathelyen és további sok sikert kívánok csapattársaimnak. Egyelőre nem tudom, hol folytatom pályafutásomat.

További hírek

Megtekintés
Két meccs, egy fontos gól

Az Illés Akadémián nevelkedett Szalay Szabolcs második NB II-es bajnokiján megszerezte első gólját a Szombathelyi Haladásban.
0 0 0 2019.09.19. 19:00
Megtekintés
Így látta a mérkőzést a két vezetőedző

Schindler Szabolcs és Supka Attila értékelte a Békéscsaba-Haladás (2-2) Merkantil Bank Liga-találkozót.
0 0 0 2019.09.18. 21:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink