Szombathelyi Haladás


Rangos nemzetközi utánpótlás-tornák az Illés Akadémián


2018.06.07. 15:00
haladas.hu

Szombaton 24, vasárnap 24 együttes vesz részt a Lurkó Nyári Kupa illetve a Vulcano Kupa küzdelmein.

A Lurkó UFC szervezésében két rangos nemzetközi utánpótlás labdarúgótornának is otthont ad hétvégén az Illés Akadémia.

Szombat reggeltől vasárnap estig pattog a labda az Illés Akadémián. Szombaton magyar, horvát, szlovák és osztrák U9-es csapatok részvételével rendezik a Lurkó Nyári Kupát. A 24 együttes párhuzamosan négy pályán, négy csoportban küzd. A torna 9.30-kor, a finálé pedig 17.10-kor kezdődik. Megyénket a rendező Lurkó UFC képviseli.

Vasárnap húsz – magyar, szlovák és horvát – U11-es együttes vesz részt a Vulcano Kupán. Ezen a viadalon is párhuzamosan négy pályán zajlanak a küzdelmek, az első meccsek 9.20-kor kezdődnek a döntő 17.10-kor rajtol. Vas megyéből a Lurkó-Illés Akadémia két csapata, valamint a Haladás VSE lép pályára.

A két nap során olyan együttesek utánpótláscsapatai szerepelnek, mint például a Slovan Bratislava, a Dunaszerdahely, az MTK, a Hartberg, az FTC, a Videoton. 

A részletes program.

U9

U11

További hírek

Megtekintés
Bosnjak Predrag játékra kész

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott bal oldali védője, Bosnjak Predrag teljesen felépült vállszalagszakafásából.
0 0 0 2019.06.18. 11:00
Megtekintés
Melyik volt a tavasz legszebb Hali-gólja?

Összegyűjtöttük a tavasz szerintünk hét legszebb Haladás-találatát. Ettől kezdve szurkolóinkon a sor, hogy eldöntsék: melyk volt a tavasz legszebb Hali-gólja?
7 0 0 2019.06.16. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink