Szombathelyi Haladás


David Williams elköszönt


2018.06.07. 11:30
Pum András

A vasiak házi gólkirályának, David Williamsnek Ázsiából is vannak ajánlatai, egyelőre nem tudni, hol folytatja pályafutását.

Noha a Haladás NB I-es labdarúgócsapatának játékosai szabadságukat töltik, a vezetők számára csak most kezdődik igazán a munka: tárgyalás tárgyalást követ. A házi gólkirály, David Williams szerződése június 30-án lejár, a két és fél éve igazolt ausztrál támadó hazautazott és egyelőre nem is hosszabbított szerződést. Sőt: egyik közösségi oldalán angolul elbúcsúzott a Haladástól.

– Eljött az idő, hogy búcsút vegyek a Haladástól – írta Williams. – Köszönök mindent szenzációs szurkolóinknak, hihetetlen, csodálatos drukkereink vannak – szerintem a legjobbak az NB I-ben. Köszönök mindent csapattársaimnak is, akik nélkül nem lehettem volna sikeres, és ugyancsak hálával tartozom a szakmai stábnak, a vezetőknek, a klubnál dolgozóknak. Imádtam a Haladásban játszani, talán egy nap majd visszatérek. Szombathely két és fél évig az otthonom volt, hiányozni fog, és mindig jó szívvel gondolok vissza a városra. Ám most új fejezet kezdődik az életemben. Hajrá, Hali!

                                             Ramos mellett könnyen lehet, hogy Williams is távozik

– Williams-sel többször is tárgyaltunk a tavasszal, elégedettek voltunk vele, így megkapta a szerződéshosszabbításról szóló ajánlatunkat – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – A Mezőkövesd elleni utolsó bajnokit követően is beszéltem vele. Nem titkolta, több, ázsiai ajánlata is van, ami két okból is vonzó számára. Egyrészt többet kereshet, másrészt hazájától, Ausztráliától mindössze hét, nem pedig 35 órás repülőútra lenne. Viszont azt is elmondta – amit a napokban ügynöke is megerősített - hogy, még nem döntött a jövőjét illetően. 

A szombathelyiek június 18-án kezdik el a felkészülést a július 21-én rajtoló 2018/19-es bajnokságra. 

További hírek

Megtekintés
A Diósgyőrt fogadják a lányok

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Diósgyőri VTK-t látja vendégül.
0 0 0 2019.09.20. 14:30
Megtekintés
Összefoglaló a békéscsabai meccsünkről

Három és fél perces anyag a szerdai, 2-2-re végződött bajnokiról.
1 0 0 2019.09.19. 23:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink