Szombathelyi Haladás


Így nyaralnak a Hali-futballisták


2018.06.05. 20:30
Pum András

Játékosaink nagy része a magyar tengert részesítik előnyben, Halmosiék azonban Egyiptomban és Spanyolországban pihennek.

Június 2-án ért véget a labdarúgó NB I. 2017/18-as szezonja, és a bajnokságot a nyolcadik helyen zárt Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgói június 18-án kezdik el a felkészülést a következő, július 21-én rajtoló bajnokságra. Azaz mindössze két hét áll a zöld-fehér futballisták rendelkezésére, hogy kipihenjék a maguk mögött hagyott szezont. De ki hogy, mivel tölti a nyári szünetet? Csakúgy mint a korábbi években, ezúttal is megkérdeztünk néhány játékost.

Király Gábor nem tétlenkedik a két hét alatt, egy tavalyi meghívásnak tett eleget, Erdélybe utazott a Király Kapusiskolával. A válogatottsági rekorder kapus már régóta szeretett volna eljutni Székelyföldre, az utolsó bajnoki forduló után útnak is indultak. Székelyudvarhelyen és Csîkszeredán tartanak bemutató edzéseket a környék kapusainak és közönségtalálkozókon is részt vesz. Rózsa Dániel feleségével és kisfiával Gyenesdiáson pihen ezekben a napokban. Schimmer Szabolcséknál nagy a várakozás, hiszen kislányuk testvéreket kap: a jobb oldali védő felesége július végén, augusztus elején ikreknek ad életet. Schimmerék így most a gyerekszoba berendezésével foglalatoskodnak, de azért három napra leruccannak Balatonfüredre, majd legjobb barátjával, a korábban a Haliban futballozó Andorka Péterrel és családjával találkoznak. Stef Wils elmondta, fárasztó bajnkságon van túl, odahaza, Belgiumban pihen majd, a védő minél több időt tölt a családjával, feleségével, lányával, fiával, tengerparti nyaralást nem tervez a família. Németh Milán idehaza tölti szabadságát, többnapos horgászat, vadászat mellett a Balatont is körbebiciklizik – a magyar tengert egy nap alatt tekerik körbe. A többi időt pedig a családjával tölti a saját nevelésű védő. Az erdélyi születésű Kovács Lóránt odahaz tölti a két hetes szabadáságot, nem tervez nyaralást, igyekszik minden idejét közelmúltban született kisfiával tölteni, akit eddig mindössze - a bajnokság miatt - egy napot látott. Halmosi Péterék viszont nem sok időt töltenek idehaza. Cucu a szombati bajnoki után egy barátja születésnapjára volt hivatalos, majd – miután – hajnali fél négykor indult a repülőgépük, alvás nélkül elrepült feleségével Eszterrel, valamint két gyermekével, Dézivel ls Medox-szal Egyiptomba, Hurghadába. Halmosiék a Sheraton Soma bay Resortban szálltak meg. Hazaérkezésük után ismét repülőre szállnak, Spanyolországba, Malagába utaznak – de ide már csak kettesben, Eszterrel.

                                                              Halmosi Péterék Egyiptomban pihennek

A zöld-fehérek védekező középpályása, Jagodics Márk három napra barátnőjével és családjával elvonul Hövejre horgászni, majd találkozik öccsével, Bencével is, aki vőlegény lett – szóval lesz mit megünnepelniük. Később csapattársával, Németh Márióval és a zöld-fehérek masszőrével, Jakab Ferenccel négy napot az olaszországi Lignanóban nyaralnak, majd a baránőjével kettesben is eltölt valahol kettesben három napot Jagodics. Németh Márióról az előbb esett már szó, az olaszországi utazáson kívül a nagy Falco-szurkoló támadó a sárga-feketék meccseit részesíti előnyben, mint mondta: nagyon jó lenne egy bajnoki cím a városnak. Márió minél több időt szeretne párjával eltölteni, és kipihenni a bajnokságot  - nehéz és fárasztó szezont tudhat maga mögött.  A Mezőköövesd ellen győztes gólt szerző Kiss Tamás édesanyjáékkal belföldön tölt pár napot, emellett a barátaira is jut ideje. Jancsó András a Haladás VSE-ben kézilabdázó barátnőjével együtt a magyar tengert részesíti előnyben, Siófokon pihennek Jancsóék. Mészáros Karoléknál – érthető módon – kisgyermekük határozza meg a programot, hiszen fiúk még csak most kezd el járni, ezért a tengerparti nyaralást ezúttal kihagyják, helyette a Tátrába, Prágába, Budapestre utaznak és elképzelésük szerint egy kis wellnesst is megengednek maguknak.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink