Szombathelyi Haladás


Kiss Tamás jött, látott, győztünk


2018.06.03. 18:50
Pum András

Fiatal támadónk szerezte a Mezőkövesd-Zsóry elleni győztes találatot.

Kiss Tamás a fontos gólok embere – hiszen ki ne emlékezne az ősszel, Fradi ellen szerzett találatára? S most szombaton a bentmaradás szempontjából létfontosságú mérkőzésen a csereként beállt fiatal támadó 89. percben szerzett mutatós ívelésével győztük le 1-0-ra a Mezőkövesdet. Noha - mint utóbb kiderült – a döntetlen is bentmaradást jelentett volna, a góltól szinte felrobbant a stadion. Másrészt 0-0-nál még rezgett a léc: amennyiben mi kaptunk volna egy gólt, vagy a Balmaz lő még egyet a Fradi ellen, kiesünk. Ám nem így történt.

Kisst a lefújás után megrohanták a sajtó munkatársai: a televízió mellett három médiának is nyilatkozott, majd végezetül honlapunknak értékelte a találkozót.

- Vártam a lehetőségre, amikor pedig bizalmat kaptam, igyekeztem a lehető legtöbbet hozzátenni a csapat teljesítményéhez – mondta Kiss Tamás, aki az FTC elleni gólja után elsősorban a bajnoki címet nyert U19-es együttesben szerepelt. – Szerencsére most megkaptam a lehetőséget és éltem is vele. Noha jól bemelegítettem, az mégsem olyan mint maga a meccs, így az első 15-20 percben kicsit besavasodtam. Ekkor még kerestem a helyem, de arra figyeltem, hogy az első két passzom pontos legyen, s így egyre jobban belelendültem.  A gólom? Németh Máriónak bepasszoltam a labdát, visszaadta, bíztam bent, hogy a védő talán hibázik – így is történt. Rárobbantam a labdára, és a kivetődő kapus felett beböktem a jobb sarokba a labdát. Nagyon örülök, hiszen ez a győzelmet jelentette a csapatnak. Hogy a Fradi vagy a Mezőkövesd elleni gólom volt az értékesebb? Mindkettő értékes gól volt, az FTC ellen is három pontot ért, de ez picivel nagyobb öröm, hiszen a csapat ezzel bentmaradt. Ráadásul a szurkolóknak is vissza tudtuk adni valamit abból a sok buzdításból, amit tőlük kaptunk. Bentmaradt a csapat, mindenki boldog s hamarosan készülünk a következő szezonra.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink