Szombathelyi Haladás


Az utolsó csata


2018.06.02. 08:10
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. osztályozójának harmadik, mindent eldöntő mérkőzésén szombaton 15 órakor a Haladás-Viktória az Astrát fogadja.

Zsinórban negyedik mecs-csüket vívják egymás ellen a csapatok, az alsóházi rájátszás után kétszer már az 5–6. helyért is összecsaptak. Jelenleg 1-1 az állás az egyik fél két győzelméig tartó párharcban. A szombathelyi meccsen Tálosiék 3-0-ra nyertek, míg Üllőn 3-1-re kikaptak. Szombaton tehát mindenképpen eldől a párharc, döntetlennél tizenegyesrúgások következnek. 

– Jól ismeri egymást a két csapat, sok újat már nem tud mutatni egymásnak – mondta Simon Attila, a szombathelyiek vezetőedzője. – Több hibázási lehetősége már egyik gárdának sincs, természetesen mi arra készülünk, hogy megnyerjük a mérkőzést és megszerezzük az ötödik helyet. Ott szeretnénk folytatni, ahol a legutóbbi hazai meccsünkön abbahagytuk. Abban az esetben, ha ez sikerül, megnyerjük a meccset. Heike Manhart sérült, a többiek egészségesek. Összeállítás: Bíró – Kopcsándi, Balogh, Tálosi, Kiss Zs. – Csidei, Fábián, Tóth A. – Szakonyi, Siklér, Öreg. 

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szezonzáró

Sok-sok kép a vasárnap délutáni bajnokiról.
0 67 0 2019.05.19. 23:30
Megtekintés
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

Így látta a Szombathelyi Haladás-MOL Vidi FC (1-1) mérkőzést vezetőedzőnk, Horváth Ferenc és a székesfehérváriak trénere, Marko Nikolics.
1 0 0 2019.05.19. 22:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink